שאלה קצת טיפשית

• פותח הנושא Jesi
  • פורסם בתאריך

Jesi

New member
שאלה קצת טיפשית

קודם כל שלום לכולן/ם ובהצלחה ! אני משתתפת שקטה זה זמן מה בפורום המדהים והתומך הזה ויש לי שאלה: אני אחרי החזרת עוברים
ורשמו לי אוטרוגסטן, סליחה על הבורות אבל איך מחדירים את הכדורים הללו ,עם האצבע זה מספיק עמוק? כדאי לשכב אח"כ כדי שיספג? אני צריכה 3 פעמים ביום כלומר גם בעבודה . מחכה לתגובות תודה!

הרוב נעזרות באצבע וזה מספיק

בעבודה לשבת בשירותים כמה דקות בבית עדיף לשכב בהצלחה ליאור

אם יש לך ציפורניים ארוכות, אז

תניחי את הקפסולה (ככה כותבים?) ברווח שבין הציפורן לאצבע, ככה היא תחליק החוצה לאסלה, לפחות שלוש התפספסו לי ככה, עד שמצאתי את הפטנט
ההצלצה (שקיבלתי פה מהפורום ומהרופא) היא לשכב לאחר ההחדרה, ובאמת שאז כמעט ואין הפרשה אחרי. רק לא יודעת איך ליישם זאת בעבודה, אולי להניח את הרגליים על כסא ממול? בהצלחה!!!

מירבי*

New member
בקשי בבית מרקחת מוליך, יש אחד

כזה שמתאים בדיוק לאוטרוגסטן, זה משפר להפליא את הטכניקה, נדמה לי שמוליך של נרות אגיסטן מתאים בדיוק לזה, אפשר לשים בו שני אוטרוגסטן, שום דבר לא מחליק מהיד וזה נכנס מספיק עמוק. בהצלחה מירבי*

אולה *

New member
אני השתמשתי בטמפוני פלייטקס

עם מוליך: מושכים את הטמפון קצת אחורה - כדי שישאר מקום לשני פנינים, מכניסים את הפנינים למוליך, מחדירים יחד עם הטמפון ומוציאים את הטמפון. כך יש לי כל פעם מוליך חדש ונקי. בהצלחה! אולה.

לילךפ

New member
אפשר גם לבלוע, אבל זהירות....

אפשר לבלוע את הכדורים בעבודה למשל אבל זה עושה סחרחורת ואת מרגישה כאילו שהשתכרת
תלוי איזה עבודה יש לך אני עובדת במשרד אז הרשיתי לעצמי לבלוע אותם המיסטול הוא רק שעה בערך ואח"כ זה עובר
בכל מקרה בהצלחה לילך

לילךפ

New member
../images/Emo32.gif אני נשאבת ביום ראשון ../images/Emo101.gif../images/Emo57.gif

תחזיקו לי אצבעות אני מתה מפחד למרות שזאת הפעם ה- 7 או ה-8 לא זוכרת מרוב בלבול פשוט כי שנה הייתי בהפסקה מIVF אני מקווה מאוד שזאת הפעם האחרונה שלי מאוד מאוד מקווה אני עושה את הטיפול באלישע יש עוד מישהיא מהפורום שתהיה שם ביום ראשון
שרוצה להכיר אותי ביי בנתיים לילך

רומי^^

New member
לי יש פיתרון מ ע ו ל ה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואני גם חושבת לרשום עליו פטנט...
לי הכדורים תמיד היו נתקעים בין הציפורן לאצבע, ואז הייתי צריכה "הלוך חזור" (יופי יופי, תצחקו, אני יודעת איך זה נשמע..
)עד שזה יעזוב לי ת´יד. מה עשיתי?? מכירה את הכפפות החד-פעמיות של חדרי ניתוח (אפשר לקנות בחבילה גדולה) - שימי אחת על היד, שטפי את היד עם הכפפה במים וסבון, ואז תוכלי להחדיר בלי בעיה. העיקר שיצליח.

מרב.

New member
מה זה ה../images/Emo43.gif הזה שקופץ בכל מקום???

כבר בכמה הודעות מקפץ לו לפתע האמוטיקן
הזה כמו פרסומת חודרנית ומעצבנת- מה זה???

מרב.

New member
לא רק- זה קרה גם בהודעה שלי

ובהודעות אחרות ואפילו בפורומי תפוז אחרים. זה ממש נראה כמו מבצע שיווק מאסיבי לתפוז, כמו הפרסומת המזעזעת עם הצהלולים של סלקום, זוכרת? (או לחליפין "50 מליון!!")

GALITDOL

New member
מוליך של אגיסטן חודר הכי הכי

פשוט בקשי מהרופא שלך מרשם לאגיסטן טבליות (לפטריה - לא עלינו) ותשתמשי במוליך. מנסיון . מעולה!!!

למעלה