שאלה קצת טיפשית אבל אני מרגיש צורך לשאול אותה: קיל ביל 2 נחשב סרט המשך? אם לא, מה הוא נחשב?
ע עוף בשומשום New member 24/3/13 #1 שאלה קצת טיפשית אבל אני מרגיש צורך לשאול אותה: קיל ביל 2 נחשב סרט המשך? אם לא, מה הוא נחשב?
T timboy123 New member 24/3/13 #2 היה כאן דיון כזה לא מזמן זוכר ששרון לקח בו חלק, ולפי מה שזכור לי בסוף סוכם שהם פשוט שני חלקים של אותו סרט. אני בטוח שמי שזה לא יהיה שלקח בו חלק ישמח לפרט יותר
היה כאן דיון כזה לא מזמן זוכר ששרון לקח בו חלק, ולפי מה שזכור לי בסוף סוכם שהם פשוט שני חלקים של אותו סרט. אני בטוח שמי שזה לא יהיה שלקח בו חלק ישמח לפרט יותר
מ מיכאל1411 New member 24/3/13 #4 קוונטין אמר ש הוא דיבר עם האחים וויינשטיין ומפאת הכבדו הגדול שרוחשים לו, החליטו לא לשלוח אותו לערוך מחדש את קיל ביל אלא פשוט לחלק אותו, סרט בהמשכים. פשוט מאוד.
קוונטין אמר ש הוא דיבר עם האחים וויינשטיין ומפאת הכבדו הגדול שרוחשים לו, החליטו לא לשלוח אותו לערוך מחדש את קיל ביל אלא פשוט לחלק אותו, סרט בהמשכים. פשוט מאוד.
M mosh511 New member 27/3/13 #6 סרט אחד בשני חלקים להבדיל מסרט וסרט המשך לכן אני גם אף פעם לא מתאמץ להחשיב את האחד על פני האחר בדירוגים שלי, מבחינתי זה סרט אחד והסיבה היא פשוטה : אי אפשר לראות רק את אחד משני החלקים ולהרגיש שלם, הסיפור נשאר חסר...
סרט אחד בשני חלקים להבדיל מסרט וסרט המשך לכן אני גם אף פעם לא מתאמץ להחשיב את האחד על פני האחר בדירוגים שלי, מבחינתי זה סרט אחד והסיבה היא פשוטה : אי אפשר לראות רק את אחד משני החלקים ולהרגיש שלם, הסיפור נשאר חסר...