שאלה קצת דפוקה

kramerica84

New member
שאלה קצת דפוקה

יש פה אולי אנשים בסביבות גיל 20 עברתי לנס ציונה לא מזמן ואני לא הייתי בתיכון ואני לא מכיר פה אף אחד! הייתי רוצה להכיר קצת אנשים מהאזור

double O S

New member
*מנדב אנשים../images/Emo3.gif*../images/Emo96.gif

היחידה בשנות ה-20 שנמצאת כאן היא יפעת שלנו
המנהלת הכחלכלה^^ אתה יכול גם לנסות בפורום "עשרים+" לשאול אם יש מישהו מהאזור של נס ציונה... אז, ספר קצת פרטים עלייך

yifatushc

New member
קודם כל: ברוכים הבאים!! ../images/Emo24.gif

ברוכים הבאים לנס ציונה, וכמובן לפורום שלנו. לאן עברתם בנס ציונה? ומהיכן הגעתם? המקומות בהם אתה יכול למצוא אנשים צעירים זה חדרי כושר (אני אישית ממליצה על ה"אין שייפ" ברחובות... אני מאוד מרוצה שם
), ואולי אם תעבוד בנס ציונה באוירה צעירה (כמו בבתי קפה, מסעדות או קולנוע) גם תוכל להכיר אנשים בגילך. ותמיד אתה יכול לארגן בבית שלך מסיבה פרועה עד אור הבוקר, תפרסם את זה פה בפורום ואז אני בטוח אגיע!
יפעת

gesus

New member
מצטרף להמלצה ../images/Emo54.gif

אין על "אינשייפ"!!! בשעות הבוקר זה ה-מקום להכיר נשים בגיל העמידה. אחחח,אם רק היה אפשר לרענן את האנשים שבאים לשם בבוקר.מה שבטוח,שהגברים שמתאמנים שם בשעות האלו הם הכי רציניים ולא סתם באים לעשות פוזות. בתור עולה "חדש" לנס ציונה (כמעט 7 שנים אני פה) ובן 20 פלוס,אני יכול להגיד לך שהגעת לאחלה מקום,לא משנה מאיפה באת.

yifatushc

New member
אולי לך יש זמן בבוקר...

כמו לנשים בגיל העמידה...
רוב האנשים הצעירים (גילאי סטודנטים, ומעלה) מגיעים בשעות הערב, ואז הנוף מצוין!
ממליצה לך לבחון את הנושא בשעות הערב. יפעת

gesus

New member
יש לי מנוי פנאי../images/Emo54.gif

חוץ מזה,אני עובד בלילה והבוקר זה הזמן הכי טוב לקרוע את ההליכונים. אני מתישהו אגיע בערב לראות מה הולך שם,אני רוצה להכנס לשיעור הכרות של ספינינג. אני חייב לעשות יום קריעת תחת של ריצה ומיד אח"כ ספינינג.

yifatushc

New member
ספינינג זה אחלה!! ../images/Emo45.gif

אני ממש מכורה, וזה תחום שמגיע לו שנפתח לו שרשור משלו!!
יפעת

למעלה