שאלה קצת דחופה...

TziMHoNoa

New member
שאלה קצת דחופה...

סבא שלי (אדם בן 80 בערך) סובל מבעיות רגלים- אין לו סחוס בברכיים ולכן הוא לא כ"כ הולך מעבר למה שצריך, וכבר בערך שנה כמעט לא יוצא מהבית. רציתי לשאול אם מישהו יודע על איזושהי תרופה שיכולה להקל את הכאבים ואולי גם לגרום לו ללכת?

הכי חכם

יהיה לפנות למטפל לאבחון מקיף, בייחוד כשמדובר באדם מבוגר - סביר להניח כי הוא משתמש בתרופות נוספות (קונבנציונליות) ולכן זה לא יהיה אחראי מצידנו לתת לך הנחיות מעל דפי הפורום
רק בריאות, הילה

TziMHoNoa

New member
----

סבא שלי אדם בריא- לא לוקח שום תרופה, וכמעט ולא מבקר בקופת חולים או כל דבר דומה. הבעיה היחידה היא הסחוס שלא קיים. הוא ממש מבקש עצה, לאיזו תרופה שיכולה להקל על הכאבים ולגרום לו להצליח ללכת. מבטיחה להתייעץ גם עם רופאים אם תתנו לי שם של תרופה או כל דבר אחר. תודה רבה.

מאוד שמחה לשמוע

שהוא בריא ולא נוטל תרופות. בכל מקרה, בעולם צמחי המרפא מתאים את הטיפול / תרופה צמחית לאדם עם הבעיה ולא לבעיה עצמה. זאת אומרת שחשוב מאוד שסבך יראה מטפל מוסמך ולאחר פגישה בה יערך תשאול מסודר (אולי יעלו בפגישה גם דברים שאת לא יודעת על סבך והם חשובים לטיפול) יוכל מטפל להתאים פורמולה. זוהי הדרך הנכונה, הבריאה והאחראית ביותר לטפל בסבך, אם את באמת רוצה לעזור לו, קחי אותו לפגישה. בנוסף, רופא קונבנציונלי לא ממש יוכל לעזור לך / לייעץ לך בנושא "תרופה" מצמחי מרפא, אין לו את הידע. אשמח להמליץ לך על מטפל באזור מגורייך (מגורי סבך). רק בריאות
הילה

למעלה