שאלה, קצת דחופה

רן ס

New member
שאלה, קצת דחופה

אני שוחר בטכני, ואני רוצה ללכת לקרבי! מה הפרוצדורה לעיניין? והאם יש איזושהי דרך להגיע למג"ב או יס"מ? כי האמת, התפקיד שמקבלים בחיל האויר יבש רצח!! כמו שאני מכיר את עצמי, אם יושיבו אותי במשרד/מעבדה, אני בסכנה לסיים כמו זהר ארגוב (המבין יבין..)

shimonev

New member
לך ותגיש בקשה לקלירנס דבר ראשון

בבוקר בתחילת יום ללימודים. תעשה את זה כמה שיותר מהר. תעבור קמת שטיפת מוח בעניין לא נורא אז תמצא לך או שהם ימצאו לך בית ספר חילופי עם אותם מגמות או את מעוניין בכך וזהו בעיקרון

רן ס

New member
מה הקטע הזין הזה??

בגלל שאני רוצה לתרום למדינה ולא להיות ג`ובניק מסריח אני צריך לאכול אותה?

shimonev

New member
אמממממ

כן אתה צריך לאכול הרבה חרא בגלל שבסוף כיתה ח' רצית ללמוד בטכני

who is this

New member
וזה שאתה מטפל בציוד שעולה מיליוני

דולרים, לא תורם למדינה? רוב החיסולים ורבה מאד דברים נעשים ע"י חיל אויר, והרבה מאד בהצלחת המבצעים תלוי בצוותי הקרקע של חיל האוויר.. אז אל תגיד שזה לא תרום כי להיות טכנאי או כל דבר כזה זה חרא עבודה, נכון, אבל הם עושים יותר ממה שהרבה קרביים עושים.. והם נקראים גובניקים.. ובאמת כדאי שתחתום קלירנס, כי מהטכני אתה יכול לצאת רק ליחידות התנדבותיות, ואתה נראה לי רוצה לעמוד מחסומים וכאלה.. בהצלחה!!

רן ס

New member
לא מחסומים, אבל

אני רוצה להילחם בשביל המדינה שלי, על ההורים שלי, החברים שלי, הבית שלי.. וגם על אלה שיושבים במשרדים... ואם כל שנה כמות כזו גדולה רק תרצה להיות מאחור כי "השקיעו בהם כסף והתפקיד תורם מאוד" ובנוסף יש את המפונקים הרגילים וכל הבניזונות שמעדיפים את האויבים על אלה שמגינים עליהם בנפשם, אז המדינה הזאת תימחק תוך כמה שנים!! אז מספיק אם הקטע הזה ש"מי שמאחור תורם לפעמים יותר ממי שמאחור" כי זה לא נכון! אדם שיוצא להילחם נמצא בסיכון גבוה הרבה יותר מאשר מי שתומך לחימה, ואז הוא תורם את עצמו, שאין משהו גדול מזה, ותורם לילות של המשפחה והחברים שלא יושנים בלילות! אז אפשר בכלל להשוות??

murzik3591

New member
חחח... אתה מזכיר לי ראפרים בני 13..

שמנסים להפוך את הרחובות של סביון להארלם. תפסיק לאכול סרטים ותתפקח, תבדיל בין לעשות למען המדינה ולהיות תחת סיכון. תאמין לי שמגבניקים ויסמניקים לא חסר אבל שמע אם בכוח אתה רוצה להרגיש גבר גבר, תעשה בלאגן ותראה לכולם שזה מה שאתה באמת רוצה.

who is this

New member
חחח

אתה מאלה שהרעילו אותם קשות אה? כמה שאתה לא יודע על הצבא.. ועל הטכני.. כי הטכני כן השקיע בך כסף יותר ממה שאתה חושב, ו1400 לא מכסים אפילו חצי מהסכום הזה.. ואף מערכת לא יכולה לעבוד אם אין את הברגים הכי קטנים.. כלומר, גם צה"ל לא יוכל אם לא יהיו טוכנאים, או גובניקים ואפילו שקמיסטים.. קרבי זה לא תמיד הכי אחי.. יש גם דברים שהם לא קרביים והם מועילים אפילו יותר מקרבי.. כמו מודעין למשל.. יושבים בקריה מתחת למזגן אבל הם מספקים מידע לקרביים איפה לפעול.. ואגב, אני לא מדריך.. הייתי שוחר כמוך ועזבתי.. ואני כן יכול להיות קרבי..

atpaddict

New member
אני חושב

שזו די בעיה מכיוון שאלו לא יחידות התנדבותיות (נכון?) וחיל האויר השקיע בך כסף אז הוא רוצה את זה חזרה. תעשה בעיות בגיוס, אולי תצליח להגיע לשם.

אתה יכול להגיע רק ליח' התנדבותיות

ומגב,יס"מ מחוץ לתחום... ידיד שלי שלמד איתי בכיתה שמע שלא נותנים אז הוא עזב את השוחרות ועבר לכיתה אזרחית(כיום כבר אין)..

רן ס

New member
איזה כסף???

ומה זה ה1400 ש"ח (לא כללתי את הסל תרבות, רק רווחת השוחר) ששילמתי כל שנה?? על המדים? על המורים? אפילו הטיולים מעפנים! אז על מה?? על הקרוונים המסכנים בלי מזגן שלומדים בהם? על מה?? תפסיקו להאמין לכל מה שאומרים לכם! לא משקיעים בכם דבר מעבר למה שאתם נותנים! ועוד דבר, מה עם הימי עבודות רסר?? את זה שוכחים? אז מי שיגיד שאתם מקבלים יותר ממה שאתם נותנים, זה בולשיט!

atpaddict

New member
אתה צודק

שמבחינתך נתת להם הרבה יותר ממה שנתנו לך, אבל מבחינתם קיבלת השכלה כמעט בחינם, לבוש, המון מזון, מקום לישון, דמי כיס. אתה צודק, אבל הם קובעים מי הולך לאן.

atpaddict

New member
בזמני

היינו מקבלים 70 ש"ח בחודש דמי כיס ואוכלים בחדר אוכל 3 פעמים ביום. אבל בכל מקרה 1400 ש"ח בשנה זה זול מאוד לבי"ס ברמה של הטכני.

אולי זה בטכני...אצלינו בהולץ

אנחנו משלמים 1400כל התשלומים כולל ה300 ש"ח.. וכדי לאכול בחדר אוכל זה עוד 1200 ש"ח..

למעלה