שאלה קצת דחופה

ariane

New member
שאלה קצת דחופה

היום בבוקר התעוררתי עם גוש ענק בשד. הוא מאוד כואב ולא נעלם אחרי ההנקה. זה קשור להנקה? מה אני צריכה לעשות? ללכת לרופא? אני די מודאגת מזה.

לא מבינה בהנקה, אבל אולי זה גודש ?!

תנסי לשאול בפורום הנקה, הן בטח מומחיות.

כנראה שזה גודש/ סתימה בצנרת

צריך לטפל לפני שיהפך לדלקת: לעסות את המקום, תוך כדי הנקה. בדרך כלל האינסטלטורית הנמרצת תפתח זאת בעצמה. אם אני זוכרת נכון, היא צריכה לינוק בתנוחה בה הסנטר שלה לכיוון הגוש (יש על זה מידע בפורום הנקה). ניתן גם לעשות מקלחת חמה באיזור ולעסות תוך כדי. לי היה כמה פעמים, במיוחד בבוקר, והיונקים עזרו לי להפטר מזה. עסי, נסי ותהני. בהצלחה.

ariane

New member
אלף תודות...

יראה לי ששחררתי את הסתימה

תמי ס

New member
אריאן ../images/Emo124.gif

גונבה שמועה לאזניי שהתראיינת לכתבה בנושא אבדן הריון בעיתון לאשה. אשמח מאד אם תוכלי להעביר אליי במייל סריקה של הכתבה. שמחה לשמוע שהסתימה שוחררה.

טאניוש

New member
אם השמועה נכונה...

זאת ההזדמנות לקנות "לאישה". בעלי יצחק עלי אבל מה אכפת לי
.

סינטה1

New member
אני קניתי../images/Emo70.gif

אריאן את מדהימה
והתמונה שלך ושל עדן יצאה משגעת

נוריה

New member
בזכותך קניתי לאשה

בכוונה לא ביקשתי שישלחו לי סרוק כדי שיהיה לי תרוץ להתפנן על "לאשה". אריאן, את נראית שם מקסים וגם עדן והציור שלצדכן אומר הכל... אמרת שם דברים טובים וחשובים מאד - אני ממש מעריכה אותך על היכולת להיחשף ככה.

אמאאור

New member
אריאן, כתבתי לך בפורום הריון אחרי

אובדן, מקווה שתיכנסי ותקראי.

קראתי וקראתי ואפילו לא קניתי לאישה

שלחתי שליחה... אריאן התמונה מדהימה, וגם התמונה שבתוך התמונה! כתבה חשובה וטובה.

בנצ100

New member
קניתי וקניתי...

התפדחתי קלות במכולת, אבל איך שיצאתי דיפדפתי מהר ומצאתי... איזו תמונה יפה! ואכן הסיפור מעלה דמעות, גם אם אני מכירה את כל הפרטים. אכן כל הכבוד על החשיפה. נושא חשוב כל כך, ורובנו, לא ששות להעלות אותו בפני אלו שלא מכירים ממילא.

happy

New member
אריאן קניתי לאישה

איזה כתבה מדהימה ואיזה תמונה משגעת שלך ושל עדן. זה הזכיר לי שהמון המון זמן לא ראיתי אותכן. אני מתחייבת להגיע לפגש הבא!!!!! כשראיתי את הלאישה הבוקר בסלון נזכרתי שפעם אחרונה שקניתי לאישה היה שהיתי מאושפזת בבי"ח בגלל הרעלת וחיכיתי שליהי תיוולד!!!!!

parpare bar

New member
גם לי נזדמן גליון לאישה היום וקראתי

אריאני, כרגיל את עם הפתיחות הכנה שלך היטבת להתנסח והצטלמת נפלא!! ועדן, מתוקית כ"כ! המשפט על היום זיכרון , צימרר אותי. שנדע רק דברים ימים טובים ומאושרים! כל הכבוד לך! נישוקים.

למעלה