שאלה קצת דחופה

שאלה קצת דחופה

בוקר טוב. יש לי בעיה שנראית קצת דחופה. אתמול אחרי הצהריים התחיל לכאוב לי השד הימני (הקטן יותר). לא כאב נקודתי או חזק אלא יותר הרגיש כמו אחרי שקיבל מכה או מסאג' חזק מידי... לא ייחסתי לזה יותר מידי חשיבות וחשבתי שאחרי הלילה הכל יחזור לעצמו. אבל, זה היה הלילה הראשון שיובלי ישנה את כולו (11 שעות) ולא התעוררה לארוחה נוספת בלילה (בד"כ סביב השעה 2-3). והבעיה - אין שום הרגשת גודש או כובד בשד הזה, והכאב העמום נשאר. ככה כאילו צל של כאב - לא ממש משהו שאפשר להגדיר כבעיה שצריכה רופא. ואני לא יודעת להגיד אם זה סימן לחוסר חלב בשד הזה שדורש יותר הנקה או בעיה אחרת שדורשת מנוחה מהנקה בצד הזה - ואולי זה קשור לחמסין, ואולי לא שתיתי מספיק במזג האויר המשוגע הזה - לא יודעת. ודואגת. בבקשה ענו לי מהר. תודה רבה מראש צביה

sagitlaleche

New member
כאב בשד ../images/Emo20.gif

האם הכאב עדיין נמשך? האם ניסית לשתות יותר ביום כל כך חם כמו שהיה לנו היום? אם הכאב יימשך ויהיו עוד תופעות כגון נקודה אדומה או גולה מתחת לעור, או חום שעולה מעל 38.7 יכול להיות שמדובר בדלקת או בצינורית סתומה. בינתיים נסי להניק את יובל מהשד הזה כמה שיותר, בכל הנקה ולראות האם יש שינוי תוך כדי ואחרי ההנקה, ואנא, עדכני אותנו.

אני ממש מבולבלת

נראה לי שיש בעיה אבל אני לא בטוחה. אין שום גושים או אדמומיות בשד אבל הכאב נמשך. אפשר יותר לקרוא לזה חוסר נוחות כי זה מרגיש כאילו שהשד "עייף" אם אני מנסה להגדיר את זה בצורה ציורית. הוא רך מאד וכאילו ריק, גם לפני הנקה. הנקתי ממנו הרבה היום, אבל כיוון שיובל ינקה רק 6 פעמים מהבוקר עד עכשיו, אז לא היו לי הרבה הזדמנויות. זה מוזר אבל נראה שהיום היא גם ינקה פחות מאשר בדרך כלל, למרות שההתנהגות הכללית שלה היתה רגילה ובסדר. כשניסיתי לבדוק אם יש חלב אחרי הנקה - אז היה. ונרגעתי שהבעיה היא לא חוסר חלב. בכל זאת זה מוזר שהשד כאילו מסכן כזה, ואין לי הרגשת מלאות בו כל היום. נראה מה יהיה בלילה הזה. אעדכן מחר. תודה רבה ולילה טוב צביה

נדמה לי שהעניין הסתדר

הלילה יובל אכלה ב3, ושוב ב6, וההרגשה היתה כרגיל. היתה מלאות בשני הצדדים וכשאכלה (כל ארוחה מצד אחד בלבד) היתה הקלה עד להרגשה הרגילה. הלוואי שזה לא יחזור כי זה היה ממש מפחיד. אולי באמת הסוד היה לשתות יותר, כי אתמול עשיתי ממש "מבצע השקייה". תודה לשגית.

מורו1

New member
גם לי זה קרה..

גם לי קרה בדיוק מה שאת מתארת בעקבות המשאבה החשמלית לחצתי חזק מדי וזה מה שקרה, נסי להסיח דעתך מהכאב, זה יעבור... רפואה שלימה, מורן.

למעלה