שאלה קצת דחופה

שאלה קצת דחופה

ראשית לא ידעתי אם ואיך לשרשר את ההודעה ולכן פתחתי חדשה ביום חמישי.. פעם ראשונה עברנו הזרעה אצל פרופ פיש המקסים חוץ מההיסטריה הרגילה והתקוות של עד מתי אחכה לראות מה והאם, אני מרגישה זוועת עולם. באותו רגע לא כאב כלום.. שעתיים אחרי התחילו לי כאבי בטן שבאים והולכים. מאתמול בלילה הם פשוט לא פוסקים. קמתי היום ב7:30 בבוקר ומאז בוהה בתקרה ומתפתלת מכאבים - לא יודעת אם מותר/אסור לקחת איזשהו כדור הכאבים הם כמו כאבי מחזור - מרגישה כאילו תופסים לי את הבטן ןמקמטים אותה חזק - זה נורמאלי? שאתקשר לברר במיון או אחכה ליום א להתקשר אליהם?? חוץ מזה שאני לא מפסיקה בין לבין לפנטז על הילד/ה.. שזה לא ממש תורם למורל הלאומי שלנו בבית - מנסה להיות רגועה - לא שותה קפאין/לא מעשנת ולא מתעצבנת אבל בכל זאת מטפסת על תקרה.. איך להרגע?? אוף כ"כ הרבה שאלות/ בעיות לפעם ראשונה חושבת האם בכלל כל התהליך הזה נועד לי???

שווערצה

New member
זה לא אמור לכאוב

אם הכאב הוא בלתי נסבל - עד כדי כך שאת מתפתלת מכאבים - הייתי קופצת למיון... ובהחלט מותר לקחת אופטלגין אני מקווה שזה יעבור, וותעברי את השבועיים הקרובים את הבטא (החיובית) בשקט !

Big Mama 1

New member
קצת כאבים זה נורמלי, ../images/Emo122.gif

אבל מה שאת מתארת, ממש לא! גם אני ממליצה על אופטלגין, ואם זה לא עוזר והכאבים ממשיכים או ח"ח מתגברים, תגשי למיון. איך להרגע? שאלת מיליון הדולר. מי שתמצא את התשובה היא גאון! סוף שבוע רגוע לכולם.

מנסה

לקחתי לפני חצי שעה אקמול פורטה(אלרגית לאופטלגין)דגדג את הכאב התקשרתי למיון נשים ברבין - פוריות לא עובדים בשבת - אחות מרושעת לחלוטין סירבה לענות לי על השאלות. שאלתי האם להגיע אמרה.. תעשי מה שאת רוצה הסברתי את הכאבים בקשתי לדבר עם רופא אמרה שאין טעם ושכאב הוא דבר אישי ושאני אעשה מה שאני רוצה(דהיינו תגיעי או לא זבש"ך) אז שלחתי את האמא האחות שבמשמרת לדבר איתה.. לא מאמינה שמישהי כזאת נוראית עובדת במיון נשים - היא בכלל לא הקשיבה לי ענתה בכן לא שחור לבן - והכותרת היא: תעשי מה שאת רוצה - אנחנו לא יכולים להמליץ בפון אפילו על העניין המינורי של לבוא אלינו.. אחרי עוינות שכזאת מפחדת לבוא לשם אפילו שיראו

מציעה לך פשוט ליסוע לשם

למה להתעסק בספקולציות ?! פשוט כדאי לקום ולהגיע למיון נשים באשר הוא, להתעלם מן האחות האנטיפטית ולדאוג שיראה אותך רופא תורן (!) מספיק שירגיע שהכל בסדר - והכאב יהפוך נסבל ונורמאלי! שרון

יוצאים לשם עם פחדים

לבינתיים אחרי התערבות אימהית שיש לה קולגה בנשים - דבר איתי רופא תורן וביקש שאגיע..מקווה לטוב חבל שרק בגלל שיש לי אמא אחות.. טרחו להתייחס אלי:( אז אורזים את עצמנו ויוצאים לגשם אם כואב חזק זה אומר שזה לא הצליח.. או ההפך?? אוף.. לא נרגעת. ביי לבינתיים

מחזיקה אצבעות שהל בסדר

באמת מזל שיש לך אמא אחות (גם לי יש אחת כזו) ונורא חבל שיש אחיות כאלו הרי אף אחת לא מתקשרת למיון נשים כי בא לך לשבת ברגלים מפוסקות בכיסא הרופא, משהוא צריך לומר לה לדמין את הבת שלה בצד השני של הטלפון! בכל מקרה מקווה שתקבלי יחס יפה כשתגיעי. ולא לוותר על בדיקה רצינית, חברה שלי הגיע למיון נשים בהריון עם היפרדות שליה והרופא שם לא זיהה את זה רק הרופא שלה אחרי יומיים של כאבים נוראיים.

פּוֹנְג

New member
טוב שנסעת, זו הדרך הבטוחה ביותר

כך תוכלי לדעת בוודאות שהכל בסדר ולהתחיל להרגע. מחזיקה לך אצבעות. עדכני אותנו.

חזרנו לפני כמה דק. בטא חיובי??

חזרנו לפני כמה דק' עשו לי בדיקת שתן והיה בטא חיובי חזק.. נורא מוזר - הרופא אמר שיכול להיות שנכנסתי להריון עוד לפני ההזרעה בכל אופן נאמר לי שכאבי הבטן החזקים הם בגדר הנורמאל של תחילת הריון ונותר רק לחכות ולקוות עד עוד שבועיים שזה אכן נכון ושהכאבים לא יתחזקו ??? זה נראה לכן הגיוני??? אני, שרוצה מאוד שיקרה
כבר

עמית@

New member
קודם כל המון מזל טוב.

שנית- לקחת איזשהם הורמונים לפני ההזרעה? לא עשו מעקב זקיקים?? לא ראו רירית מעובה? תמוה מאוד.

לפני ההזרעה+שאלות

לפני ההזרעה לקחתי 5 ימים איקקלומין+ אסטרופם. יומיים לפני כן זריקת כוריגן. האולטרסאונד האחרון.. זה שלפני היום היה כשבוע לפני ההזרעה. היום באולטרסאונד הוא רשם שיש רירית מעובה (מה זה אומר??) סורי על כל השאלות /תהיות - זאת פעם ראשונה שלי רוצה לציין שבשנתיים האחרונות נכנסתי להריון ללא כל עזרה רפואית.. אצלי הבעיה היא לשמור.. על הבייב אז מותר לקוות?? או שזה הורמונים שבאים לידי ביטוי בבדיקת שתן

|בלוןהכל יכול להיות - מברכת בזהירות

ואם זה כן, כנראה שיש ניסים בעולם. קולולולולולולולולולולולו

פּוֹנְג

New member
וואו... מזל טוב אם כי אני חוששת שזה

קצת מוקדם מדי לראות בטא.... אם אני מבינה נכון ביום חמישי עשית את ההזרעה. אם זה ביום חמישי האחרון, זאת אומרת לפני שלושה ימים אז זה מוקדם מדי לראות בטא ואם את לקחת כוריגון לפני ההזרעה אז כנראה זה מה שרואים בבדיקה. אבל היי, עדיף בעצם שאני טועה וזו בטא אמיתית ובריאה ושהכל ימשיך מעכשיו להריון ארוך ועגול.

עמית@

New member
כן, גם אני תהיתי האם היה מעורב

כוריגון בעסק.. (ואם כן- איך זה שהרופא לא עלה על זה?)

ביום ג' קבלתי זריקה

ביום ג' קבלתי זריקת כוריגן - אמרתי את זה לרופא + לאחות אני עדיין לא מפתחת ציפיות מחכה עוד 10 ימים.. ונראה... שאלתי לפני ושואלת שוב מה זה אומר רירית מעובה שראו אצלי היום

k o k o p e l i

New member
מחפשת יקרה

מקווה בשבילך שאת קרובה למצוא את האור... בדק אותך רופא נשים היום? הוא ידע להגיד את עובי הרירית או רק נקט במילה "מעובה"? על סמך מה ניתן לך הכוריגון? על סמך אולטרסאונד שנעשה כמה ימים לפני? המעקב אחריך לווה גם בבדיקות דם? אני במקומך הייתי יוצרת קשר מחר עם הרופא המטפל ומנסה לבדוק מה דעתו בענין...

ממ קצת אין לי תשובות

היום בדק אותי רופא נשים אחרי שעשו לי בדיקת שתן.. הוא עשה לי בדיקה ואגינלית כמובן + אולטרסאונד לא ציין את עובי הרירית אלא רק השתמש במילה מעובה וכוריגן קבלתי על סמך אולטרסאונד שעשו לי משהו כמו שבוע לפני במהלך כל אותה תק' שאלתי אם נדרשות בדיקות דם אך אמרו לי שלא. מחר אני מניחה שאתקשר לפרופ' פיש ואברר.. האם מישהי טופלה אצלו.. או בבלינסון בפ"ת ויש לה דיעה כלשהי על אופן הטיפול?? האחיות שם בעקרון מדהימות ונחמדות נ.ב עדיין לא עברו לי כאבי הבטן

יש לי רק דברים טובים לאמר

על פרופ' פיש. אם לא היתה לי בעיה של מרחק מהבית הייתי מטופלת רק אצלו. מקצועי, נחמד, מקשיב לכל גחמה ועונה על כל שטות. תתקשרי אליו בבוקר ותדברי איתו על הכאבים. אני בטוחה שהוא יענה לך כמו שצריך.

רחל5

New member
צר לי להיות עוכרת שמחות

אבל אם קיבלת ביום שלישי כוריגון, בשבת ראו כוריגון בבדיקת השתן. כוריגון 5000 צריך בערך תשעה ימים כדי לצאת מהגוף. כמות כפולה - יום נוסף. כלל אצבע. והרירית מעובה כי קיבלת אסטרוגן. סבלנות. בטא אמיתית תגיע בזמנה, עוד כמה ימים.

רחל5

New member
אלא אם... פתאום עלה בדעתי...

הבטא גבוהה מכמות הכוריגון שניתן (חלקי 8 או 16, בערך). כמה היתה הבטא? כמה כוריגון קיבלת?

למעלה