שאלה קצת דחופה

s h i r a 3 0

New member
שאלה קצת דחופה

מה צריך להיות גודל הזקיקים כדי שיתאימו לשאיבה. נדמה לי שאני הולכת להפסיד את בר-המצווה של בן-אחותי ולתת המון הסברים מוזרים לעובדה זו, ולבלות בוקר נחמד של שבת באסותא. אשמח מאוד למידע וגם לקצת החזקת אצבעות (ל-ivf שלישי) ואחרון - כך אני מאמינה בכל ליבי.

שירה היי

בד"כ גודל הזקיקים לשאיבה אמורים להיות בערך בין 18-22 (פלוס מינוס) מ"מ והם גדלים בכל יום בכ- 1.5-2 מ"מ בכל יום מקווה שהסתדר לך גם מבחינת השאיבה וגם מבחינת הבר-מצווה, בכל זאת אחיין... ובטח מחזיקה אצבעות - כמו שאמרנו - שלישי ואחרון

ליזט2

New member
גם אני גם אני מצטרפת להחזקת ../images/Emo45.gif

ומאמינה יחד איתך שזה שלישי ואחרון אמן ושולחת לך המון
ו

os15ar

New member
שלום שירה, נראה לי שנפגש

גם אני הולכת לבלות את שישי באסותא ולמרבה הפלא מצבינו דומה. בתחילת השבוע ידעתי שהשאיבה תהיה בין הימים חמישי עד שבת אך תוכננה חנוכת בית אצל גיסתי בירושלים ליום חמישי וכבר הודעתי לה שניעדר אך לא הצלחתי לחשוב על תירוץ טוב לכל בני משפחתו של בעלי וכן תוכננה מסיבת יומולדת לבן שלה, שנולד גם הוא מהפרייה לפני שנתיים, והמסיבה תוכננה ליום ראשון וגם לזה היה ברור שלא נגיע. היית חייבת למצוא תירוץ שיחזיק את שני האירועים, בזה אחר זה. בינתיים נודע לי שהשאיבה תהיה ביום שישי אז לחנוכת הבית נגיע מחר אבל בטח אהיה בלחץ עצום, כי זו פעם ראשונה שלי, ועדיין צריכה למצוא תירוץ ליום ראשון. כולכן מוזמנות לעזור לי ולחשוב על משהו. מדובר במשפחה גדולה ומאוד חמה (סבתא, דודים, דודות, בניהם ובנותיהן) ויהיה קשה להסביר למה גם בעלי וגם אני לא הופענו. בינתיים, מאחלת לך, יקירתי, המון הצלחה ושתהא זו הפעם האחרונה. נשתמע, אסנת. נ.ב. - לגבי שאלתך על גודל הזקיקים, אז זה תלוי מה קיבלת. אם קיבלת דקפפטיל זה אומר שזקיק יכול להגיע גם ל- 24 מ"מ ולכן אם יש הפרשים גדולים בין הזקיקים שלך הם ייתנו למוביל לגדול עוד קצת כדי להרוויח עוד כמה לשאיבה.

d2b2

New member
אם זו משהי שעברה את זה כבר בעצמה

אני פשוט הייתי מספרת לה את האמת ...אבל כמובן שזה לא קל ולא כל אחד רוצה לספר אז אולי סתם שפעת קשה עם חום שמצריך הכנת תה של בעלך וטיפולו המסור...בכל אופן ניסיתי לעזור.. בהצלחה מלאנתלפים בהפרייה ומי ייתן ואף אחת מאיתנו לא תצטרך יותר להמציא כל מיני סיפורים , אמן!!!

s h i r a 3 0

New member
תודה לכולן על התמיכה ועל התשובות

קיבלתי דקפפטיל ואני מפחדת דווקא על הקטנות ואני לא רוצה "להפסיד" אותן. מה הגודל המינימלי? ובקשר לבעיה, גם אצלי מדובר באירוע ענק. 70 איש. כל המשפחה הגדולה וחברים. אחותי יודעת וגם מאוד מבינה, כי היא מכירה את הדברים מקרוב. בגלל שהיא מכירה מקרוב אין לי בעיה לספר לה, אבל מה עם כל השאר. אני מתכוונת להמציא בעיה רפואית אחרת. שפעת קשה שתיפול עלי לפתע אבל זה לא נראה לי מספיק מוצלח. דרך אחרת היא לנסות לדבר עם אסותא ולתאם אתם. אולי הם יסכימו לעשות את השאיבה "על הבוקר" ואז אספיק, גם אם באיחור, להגיע לאירוע אחרי השאיבה. אבל לא נראה לי שזה פתרון בשבילך אם יום ההולדת הוא ביום ראשון אחרי הצהריים. אם יהיו לי רעיונות יותר טובים אחזור לכאן. ובנתיים, לקראת שאיבה ראשונה, אני מכירה את החששות אבל השד לא נורא כל כך. לא מרגישים כלום. ההרדמה קצרה מאוד ובאסותא היחס נפלא והרופאים מצויינים. אז שיעבור בקלות. מחזיקה לך אצבעות.

גודל מינימלי

הי שירה, אני הבנתי מהרופא שלי שרוצים שהזקיקים יהיו 16 ומעלה, ולכן אם יש זקיק מוביל ועוד קטנים שקרובים ל16 מעדיפים לחכות שהם יגדלו (זה נכון גם להזרעה). עדיין לא נכנסתי להפריה חוץ גופית, אבל מפה ומשם הבנתי שלשאיבה אפשר אפילו קטנים יותר מ-16, אבל אני לא בקיאה בכך. 16 זה בוודאות שהביצית כבר בשלה בתוך הזקיק.

s h i r a 3 0

New member
זה משמח לשמוע. אם את הצודקת

אז אני לא צריכה לדאוג כך כך. רק לקוות שבאסותא מתחילים לעבוד מוקדם בבוקר. ותודה לכל הבנות כאן. בלעדיכן אני לא יודעת איך עוברים את הטיפולים האלה. גם אם אני לא תמיד כותבת. ורציתי לספר לכן למה דווקא הטיפול השלישי יצליח. כשהתחלתי את הטיפול הראשון חברה טובה שלי חלמה, שהטיפול השלישי יצליח. ניסיתי לשכנע אותה שתחלום על הראשון או השני, אבל זה לא עבד. בעצם, אני לא מאמינה כל כך גדולה בחלומות אבל אני מאמינה בחברות וההזדהות שלה נתנה לי הרגשה שאני לא לבד, ולא נורא אם הראשון נכשל והשני הוא רק בדרך לשלישי. וכמו שהיא אמרה - זה תהליך ותמיד צריך לזכור בשביל מה הולכים בדרך ומה מחכה בסופה. שלכן

למעלה