שאלה קצת דחופה

engi5

New member
שאלה קצת דחופה

הי חברים...אני חדשה פה.
רציתי לשאול אם מישהו נתקל במקרה כזה כי אני קצת מודאגת
הרישיון שלי כמעט בן שנתיים....עבדתי קשה עד שהוצאתי אותו בגלל כל הפרוצדורה ,אתם יודעים.
לא שלחתי בזמן את הטפסים של מרב''ד-על אף שהם לא שלחו לי להיבדק אני ביקשתי ועידכנתי אותם-אך שכחתי מזה כי אני לא נוהגת....עברו שלושה חודשים-ואז...קיבלתי הודעה על התליית הרישיון-כמובן שרצתי מהר ושלחתי הכל כולל אישורים ובדיקות תקינות כמובן-ושמעתי מהמרבד שהם בדיוק מסיימים ושולחים את ההמלצה למשרד הרישוי. יש סיכוי ממה שאתם פחות או יותר מכירים-שישללו לי את הרישיון לצמיתות? יסרבו לחדש לי אותו? כשניסיתי לראות אם אפשר לחדש אותו באתר של המשרד נכתב לי כי לא ניתן מסיבת שלילה.....
אוף איזו חמורה אני ...מקווה שלא דפקתי את זה

עדידי127

New member
יש אפשרות...

אם יש לך התנייה המופיעה ברישיון הנהיגה, אשר מצריכה בדיקות חוזרות על ידי המרב"ד - הם אלו האחראים לשלוח לך את הזימון והטפסים.
במקרה הייתי השבוע במשרד הרישוי בחולון ובררתי את הנושא (הזדמנות טובה לבשר לעולם שקיבלתי חזרה אישור לנהוג !!!).

ראשית, אני ממליצה להגיע למשרד הרישוי ולבדוק את תשובת מרב"ד.
משרד הרישוי לא ממהר לשלוח את העדכונים ובינתיים את יכולה לגלות שאין לך רישיון. משרד יעיל...

יש אפשרות שישללו לך את הרישיון עד לסיום ו/או קבלת אישור רפואי.
ככלל, על מנת לקבל רישיון צריך להציג שנה לפחות של איזון ללא התקף מכל סוג שהוא, גם לא הקטן ביותר.
במקרה של החלפת תרופות גם צריך להמתין עד לאיזון חוזר.

גם אם שוללים (וזה לא לצמיתות) זה לא סוף העולם. אחרי שנה של איזון אפשר להגיש בקשה חוזרת.

בהצלחה

למעלה