שאלה קצת בעייתית

H N 1

New member
שאלה קצת בעייתית

אנחנו עוברים לת"א בקיץ הקרוב. יש לנו ילד בכיתה א' (יעלה לב'). השיקול העיקרי שלנו בבחירת אזור המגורים יהיה איכות בתי הספר. שמענו טובות על אזור נחלת יצחק והבית ספר שבו. מצד שני קיבלנו המלצות טובות על שיכון דן אבל אנחנו לא יודעים כלום על בתי הספר שם. יש למישהו המלצות? נשמח לשמוע תודה לעונים

אני לא אובייקטיבית ממש..

אבל נחלת יצחק שולטת!! בשיא הרצינות זאת השכונה! ובית ספר איילון הוא באמת בית ספר מעולה.. וזה אחלה איזור, קרוב להכל ויש בו הכל ואחלה סביבה ואנשים! אם יש לך שאלות בקשר לבית ספר אני אשמח לענות. כי אני מכירה אותו טוב מאוד.

danezeq

Member
סתם מעניין אותי לדעת

איך התושבים בנחלת יצחק? איזה אופי יש לשכונה? היא נחשבת גדולה?

התושבים שם..

מאוד נחמדים וחמודים.. אחרת לא הייתי קוראת לעצמי צינית נחמדה..
וברצינות- אני מכירה כמה שכונות בת"א.. ואני יכולה להגיד בלב שלם שנחלת יצחק זו אחלה שכונה בעיקר כי היא מרכזית. קרובה לעזריאלי, תחנות אוטובוס כמעט לכל מקום באיזור שליד הקרייה, קאנטרי קלאב, בתי ספר טובים- כאן יש הרבה גנים, בית ספר יסודי יש את תיכון תלמה ילין לידנו ושאר תיכונים נמצאים במרחק של 2 קמ מאיתנו... אנחנו גם בגבול גבעתיים ורמת גן, כביש אילון ועוד! נחלת יצחק מאוד התפתחה עם השנים בעיקר בגלל שעזריאלי לידנו ובעיקר בעיקר בגלל מגדלי ת"א שהביאו המון דיירים חדשים לשכונה. אנשים שגרים כאן שנים אומרים שבשנים האחרונות נחלת יצחק מאוד השתנתה.. פעם השכונה הייתה נחשבת כשכונה דרומית ולא יקרה והיום אומרים שהרמה עלתה וכמו כן גם המחירים.. השכונה היא לא גדולה אבל גם לא קטנה... מבחינת אנשים כולם בסדר גמור.. באמת שאחלה מקום!

תוכון1

New member
נחלת יצחק באמת מאד התפתחה.

בהחלט המרכז של ת"א וקרובה להרבה מקומות. הרבה בתים גם התפתחו. אבל..אין כמו רמת אביב שקט, קירבה לים, הרבה מאד גנים, בתי ספר ברמה גבוהה מאד, ויש קרבה לרכבת ולמסוף אוטובוסים.ויש את המקום שאני חושב שהכי יפה בת"א-גבעת האוניברסיטה בערך בגובה של 30-35 מטרים ויש נוף יפהפה. והאמת בגלל שנחלת יצחק היא במרכז יחסית, אז יש מלא פקקים ולכן להגיע בכלי רכב משם למקום באחר בת"א זה לא מהר, ומרמת אביב זה יותר מהר- אמנם יש פקקים אך הרבה פחות.

מתלהב

New member
אבל יש עדיין תעשייה, מוסכים וכו'..

לחלקם אמנם לא הייתי מתנגד אם היו עוברים שיפוץ קל (נניח מחלבת טרה, יכולה להיות חמודה מאוד), אבל חלק הייתי מעביר מהעולם הזה, או לפחות לשולי העיר..ונדמה לי שגם ראיתי שם כמה מבני תעשייה נטושים, שזה דווקא חביב ומשעשע. לי מפריעים הפעילים, המרעישים והריחניים שבהם. לגבי מגדלי תל אביב - לא רק שלא התלהבתי מהמגדלים עצמם (ממתי יש חיפוי אבן כזה וחלונות זעירים בגורד שחקים?) - גם לא ממש התלהבתי מהקניון. אם כי, אם ישנה כיוון אולי יש לו פוטנציאל. בקאנטרי טרם יצא לי להיות.. לגבי נגישות - אני מניח שזה באמת יתרון גדול..

למעלה