שאלה קצת בוטה סליחה שלא נצלשת,לא מצאתי איפה בכל מקרה,אדי גוד טו סי יו הומו? תסלקו אותי אם היתי גסה
P pusher New member 19/9/06 #1 שאלה קצת בוטה סליחה שלא נצלשת,לא מצאתי איפה בכל מקרה,אדי גוד טו סי יו הומו? תסלקו אותי אם היתי גסה
G go goldi New member 19/9/06 #5 לא אומרים ../images/Emo5.gif על הומו ובמיוחד לא על אדי -אניבניסיונלהצחיקאתעצמי -
מ מ א מ י2 New member 20/9/06 #9 חחחחח כן XD ../images/Emo219.gif אז מה,זה אחד הדמויות של קובי שהכי אני אוהבת ומצחיקות XD *מסלקת ומגרשת אותך * סתם,לא בכוונה עשו אותו הומו מגרף ג'ירפות שכזה . גם בפרק "ההפך הוא הנכון" הראו את זה עם ה"אדימטר" שלו
חחחחח כן XD ../images/Emo219.gif אז מה,זה אחד הדמויות של קובי שהכי אני אוהבת ומצחיקות XD *מסלקת ומגרשת אותך * סתם,לא בכוונה עשו אותו הומו מגרף ג'ירפות שכזה . גם בפרק "ההפך הוא הנכון" הראו את זה עם ה"אדימטר" שלו
P pusher New member 20/9/06 #11 חח אבל אני מתה עליו!!../images/Emo6.gif כל הזמן אני עושה לאח שלי הקטן עם קול כזה :"אדי גוד טו סי יו..אההה"
חח אבל אני מתה עליו!!../images/Emo6.gif כל הזמן אני עושה לאח שלי הקטן עם קול כזה :"אדי גוד טו סי יו..אההה"
מ מ א מ י2 New member 20/9/06 #12 חחחחחחח ../images/Emo219.gif "אני רוטט,אני רוטט רררררר..נעים לי! אני רוטט,אני רוטט רררררר..נעים לי!"