שאלה קצת באיחור

tuzik22

New member
שאלה קצת באיחור

השבוע קלטתי שמאחר ולא ראיתי את ורוניקה מהפרק הראשון של הסדרה יש לי הרבה חסכים , אבל משהו אחד מאוד מאוד מאוד מאוד מציק לי , למה אהרון אקולס הרביץ ללוגאן?????? כי ראיתי איזה קטן בסרטון שלוגאן בוחר חגורה ואז אהרון סוגר את הדלת של החדר.... WHAT THE FUCK???????????????????. עכשיו מה אני צריכה ממכם.????? הסבר למען השם.... איך יכול להיות שלוגאן נתן לאהרון ה$%^&*)( הזה להרביץ לו... בקיצור ספרו לי איך זה נגמר... תודה מראש

tuzik22

New member
שוב אני ../images/Emo58.gif

ושוב אני מציקה עם עוד שאלה, אחרי שלוגאן הציל את ורוניקה מהפיצפקסים (לא זוכרת איך קוראים להם אז אני קוראת להם פיצפקסים)אחרי שהאח (ליאם????) כמעט והרג את ורוניקה על השולחן בילארד, אז לפי המעיל שלוגאן לבש ראיתי איזה קטע שהמנהל בית הספר או השריף באו לאסוף אותו מבית הספר,, זה קשור או שסתם הוא לבש פעמיים את אותו מעיל????? מקווה שלא סיבכתי אתכם יותר מידי

irene17

New member
כן הוא לבש אותו כמה פעמים

אני חושבת שהוא לבש אותו גם בעוד פרק חוץ מהשניים האלה.

irene17

New member
אנחנו יודעים שהוא היה מכה אותו מאז

שהוא היה קטן (פרק 112). אבל הזכירו את זה גם בפרק 115(בסצינה של טרינה ולוגן בבית מלון) ו-122 (בסצינה של ורוניקה ודאנקן כשהם מגלים מי הרוצח). ככה אהרון היה מעניש אותו כשהוא היה מעצבן אותו. מה כבר לוגן היה יכול לעשות? הוא אבא שלו והוא היה תלוי בו.

tuzik22

New member
רק שתדעי שאת אלופה

מאחר ואין לי סבלנות ואני מציקה לכם בפורום די הרבה , אז אחת כמוך שיש לה סבלנות בשביל ההצקות שלי, זה אליפות אז תודה מראש, כי אני בטח אציק לך עוד הרבה.... דרך אגב ראיתי אתמול את האתר שלך ,, שיחקת אותה אחות .... כל הכבוד - אהבתי....

tuzik22

New member
ושוב אני מציקה ../images/Emo58.gif

מאחר ובפעם הקודמת שכחתי לסמן ספויילר אני אצרף עכשיו לכל שאלה ליתר בטחון.... יש איזה קטע שהם עושים איזה מדורה בחוף ולוגאן וורוניקה מסתכלים אחד אל השני ומחייכים, באיזו עונה זה? ולמה הם הסתכלו ככה אחד אל השני?

orale12345

New member
מדורה בחוף היה בפרק 2 עונה 1

אבל ורוניקה לא הייתה שמה !

tuzik22

New member
????../images/Emo58.gif

אז אולי זה לא היה מדורה בחוף???? אז רגע... סדר בדברים: הם היו עם הרבה אנשים... לוגאן אמר משהו..(לא יודעת מה כי זה סרטון עם מוזיקה ) ואז ורוניקה הסתכלה עליו וחייכה והוא חייך אליה בחזרה או הפוך לא זוכרת.. אני לא יודעת איך מצרפים סרטונים אחרת היתי מראה לך למה הכוונה...

tuzik22

New member
../images/Emo58.gif

ראיתי שוב את הקטע, הם עומדים עם לפידים או משהו, ומאחורי ורוניקה יש חבר'ה שמוחאים כפיים???????

irene17

New member
מדורה? עכשיו אני מבולבלת

אם ראית את זה באיזה קליפ יש מצב שעשו שם ערבוב סצינות. יכול להיות שהקטע שבו הם מחייכים אחד לשני זה מפרק 104 אחרי שורוניקה עוזרת ללוגן עם הקליפ לאזכרה של לילי ואחרי שהוא מקרין את זה הם מחייכים אחד לשני.

למעלה