שאלה קצת ארוכה

דריה90

New member
שאלה קצת ארוכה

שלום,

אני נמצאת כרגע בסיטואציה קצת מורכבת שקשה לפרט בפורום, אבל אנסה: לפני חודשיים הייתה נזילה אצל השכנים בדירה מתחתינו. באותו יום כבר יצרנו קשר עם אינסטלטור, אמא שלי חזרה מהעבודה מיד כשהשכנה אמרה על זה כדי לפעול באמת לתיקון. האינסלטור לא הגיע באותו יום (זה היה יום שישי) אך ורק מפני שהוא היה זקוק לשתי הדירות כדי לבדוק אותן, והשכנים האלה יצאו מהבית בלי להשאיר מפתח למרות שרצו שנתקן בהקדם האפשרי (הייתה היסטריה מאוד גדולה מצידם, הרבה מאוד טלפונים והודעות וצעקות).
בכל אופן, העניין תוקן ביום א' - ישר ב8 בבוקר האינסלטור הגיע והתחיל. ביומיים של הסופ"ש אנחנו בדירה שלנו ישבנו ללא מים, כדי לא להחמיר את הנזק של השכנים. כלומר, סגרנו את השיבר למטה.

שבועיים אחרי זה ירד מבול והייתה אצלם עוד נזילה, הפעם בנקודה אחרת בדירה - איפה שעובר צינור ניקוז מהגג (אצלנו באותה נקודה גם יש רטיבות כל שנה בחורף). צינור הניקוז מן הסתם הוא באחריותו של הבניין כולו, אך השכנים הללו צעקו עלינו והאשימו אותנו בנזק, איימו עלינו ובסופו של דבר השכן כמעט תקף את אמא שלי - אשתו הייתה צריכה ממש להחזיק אותו כדי שהוא לא יוכל לתקוף.
באותו יום של הגשם התקשרנו שוב לאותו אינסלטור וביקשנו שיבוא לבדוק שוב שהכל בטוח נוטרל כפי שהוא אמר. הוא הגיע, בדק אצלנו, בדק בדירה שלהם ועלה לגג לבדוק שם ואמר ש100% זה לא מהדירה שלנו.

מאז הכל נרגע, עד שלפני כמה ימים קיבלנו מהם מכתב עם הערכת נזקים של שמאי. הסכומים שם מנופחים והם הכניסו דברים שבוודאות לא קשורים (לדוגמא תקרת חדר רחצה, שהשכנה אמרה לפני כן לאמא שלי שזה משהו שקרה ב2003).

חיפשנו ומצאנו עו"ד, הלכנו אליו אתמול. הוא אמר שהצעד הבא שלנו הוא להזמין שמאי מטעמנו כדי להעריך את הנזק מהצד שלנו, הרי אין לדעת אם הם אולי מכירים את השמאי שהיה אצלם ולכן הסכומים כאלה גבוהים. כך עו"ד שהיינו אצלו אומר.

היום בבוקר הגיע שליח ומסר מכתב מעורך הדין של השכנים. עכשיו פה מתחילה הבעיה - המכתב שלו מלא בשקרים. אני עד עכשיו רועדת מכעס על איך שהם בחרו להתייחס אלינו ולשקר על הכל.
קודם כל הם כותבים שהייתה נזילה רצינית, למרות שראינו שהיה טפטוף ממש קליל שהיה יכול להיות מתוקן כאמור באותו יום אילו היו נשארים בבית.
אחרי זה הם כותבים שאנחנו התעלמנו מהדרישות שלהם ולא שיתפנו פעולה - כאמור לא נכון, מיד טיפלנו בבעיה. ב7 השכנה אמרה שיש נזילה ובשמונה כבר מצאנו אינסטלטור.
עו"ד שלהם כותב "נזקים שנגרמו בשל מעשיכם ומחדליכם" - אילו מעשים? לא עשינו לצנרת הזו שום דבר בכוונה, זה בניין בן יותר מארבעים שנה וזו לא הפעם הראשונה שלאחת הדירות יש נזילה. זה קורה כל הזמן. הם גורמים לזה להישמע כאילו שאנחנו פושעים.

והכי גרוע במכתב הזה - הם רוצים 10,000 ש"ח ("על הצד הנמוך") בגין עוגמת נפש וטוענים שהיו הטרדות, הטרחות ובזבוז זמן מצדנו, כאשר אנחנו לא הטרדנו אותם אפילו פעם אחת! הם אלה שהתקשרו בלי סוף, שלחו הודעות, איימו עלינו, גרמו לנו לפספס 4 ימי עבודה (כולל יום שישי שבו פספסנו עבודה סתם כך כי הם בסוף יצאו בכלל ואז נאלצנו להישאר שוב ביום א') ובאופן כללי בכל הזמן הזה התייחסו אלינו כאל פושעים וכאילו שהם בעלי הבית ואנחנו גרים אצלם (וזה לא נכון, הדירה הזו בבעלותנו הבלעדית). השכנה אפילו ניסתה להתפרץ אלינו תוך שימוש בכוח לדירה כדי לראות את הצנרת שלנו.

מה אפשר לעשות במקרה כזה? איך אפשר להוכיח שלא הטרדנו אותם? או שחובת ההוכחה היא עליהם כי הם הדורשים?

בנוסף, אם הם כבר גררו את עניין עוגמת הנפש לנושא - הם אלה שגרמו לנו לעוגמת נפש. אנחנו היינו אזרחים מאוד הגונים, טיפלנו בעניין מיד במהירות שאני באמת בספק שרוב האזרחים בישראל היו פועלים בה. ומהם קיבלנו רק יחס עוין והטרדות טלפוניות (בין היתר גם בלילה, אחרי השעה 23:00, היו כמה הודעות שנשלחו), ועכשיו גם שקרים בוטים במכתב רשמי מעו"ד וטענות כזב. הם רוצים לבסס את התביעה שלהם על טענות שקריות.

בבקשה תייעצו לי משהו, כי אני ממש מרגישה חוסר אונים עכשיו אל מול משהו שלא ניתן להוכחה, כשהם דורשים סכומים שאין באפשרותנו אפילו לשלם. הם משבשים את אורח החיים שלנו. במקום ללמוד וללכת לעבודה אני כל היום רק מחפשת ייעוץ באינטרנט וקוראת פסקי דין. ואני לא יודעת עד כמה זה רלוונטי מנק' מבט משפטית, אבל יש לי הפרעת חרדה ואני במעקב פסיכיאטרי כבר 7 שנים. המצב שלי השתפר לפני כמה חודשים אך עכשיו מאז קבלת המכתב הראשון מהם וקריאת ההאשמות הללו אני מרגישה הידרדרות במצבי הנפשי. זה גם ניתן להוכחה ע"י פסיכיאטר בקופ"ח.

קראתי פסקי דין בנושא צנרת בבניין משותף ולא ראיתי שם סכומים שאפילו קרובים למה שהם דורשים. ראיתי למשל 7,600, 5,000, 11,000 - אבל כרגע הם דורשים 40,000 + שכ"ט עו"ד + הוצאות משפטיות שיהיו + שנוציא בדירה שלנו את כל הבלטות מהרצפה ונחליף את החול שם על מנת לאפשר ייבוש מהיר יותר של התקרה שלהם.

zammy

New member
ראשית- מבקש להרגיע

זו טקטיקה של עורכי דין רבים (לא כולל אלו שבפורום , מקווה)
טקטיקה של איום , הפחדה, מניפולציה רגשית שכל מטרתה להתיש אותך על ההתחלה.
להכפיש, להציג עובדות בצורה מוגזמת כשכל המטרה היא שתשלמי מהר וכמה שיותר לצד התובע.
אל תיכנסי למשחק זה, זו מניפולציה מעולה, אל תתני לזה לעבוד עליך.
זכרי את העובדות כפי שציינת, אם זו האמת- אל תפחדי לעמוד ולהגן עליה.
לגבי תאריכים, נזקים- מה שיש לך מתועד - מצוין.
אם הם לא טרחו להביא אותך או איש מקצוע מטעמך ברגע שנגרם נזק כלשהו או נזק עקיף או שהביאו בעל מקצוע שיבדוק וייתן חו"ד או אפילו יתקן ויציג קבלה- כל אלו הן עובדות שהוא חייב להוכיח.
כל אחד יכול לתבוע כספים על הוצאות שלא היו, על עוגמת נפש שלא נגרמה- הנייר סובל הכל.
בכל זאת מציע לך, גם בשביל להירגע ולא לסמוך רק על מה שאני כותב- פני לעורך דין שיבדוק ויוציא להם מכתב נגדי.
לצורך זה רצוי שתוכלי להציע להם פיצוי בגין נזקים שנגרמו מהנזילה הראשונה שבאחריותך, עד כמה שאת יכולה. בדקי עם בעל המקצוע מטעמך שהיה בדירה שייתן חו"ד ויספר לך מה הוא ראה ותיקן אם בכלל.
ברגע שהם יראו שיש עו"ד מטעמך, הלהבות תורדנה.
ולגבי דרישות מוגזמות כמו הרצפה- אז מה? אל תיבהלי.
אם ימשיכו להטרידך ויאיימו- קראי למשטרה או גשי למשטרה והגישי תלונה למניעת הטרדה. זה כבר יעמיד אותם במקום.

לגבי הנזילה שבאחריות הבית המשותף- האם הוועד היה מעורב?

דריה90

New member
תודה רבה, קודם כל

אני בוכה כבר יומיים מהניסוח של המכתב הזה, איך שאפשר להפוך הכל על פניו ולתקוף אנשים הגונים רק למען קבלת כמה שיותר כסף.

הלכנו לעו"ד, אתמול ההורים שלי חתמו ייפוי כוח כדי שמעכשיו הוא יהיה זה שיקבל את כל הדרישות מהם. הוא נתן לנו מספר של מהנדס שמאי שיגיע שבוע הבא להעריך את הנזק מהצד שלנו. בתקווה גם שהם יאפשרו לו להיכנס לדירה שלהם, כדי שהוא יבדוק האם באמת הנזק שהם טוענים שקרה בדירה שלהם כל כך רציני.

לגבי הנזילה השנייה שהייתה אצלם ולפי דבריו של האינסטלטור הייתה בגלל צינור הניקוז - ועד הבית לא היה מעורב. יש לנו שני אנשים בועד הבית, אחד מהם זה השכן הזה בדירה מתחתינו והוא משוכנע שזה באשמתינו ואפילו לא רצה לשמוע את האינסטלטור שאמר לו שאצלנו הכל 100% מנוטרל ושזה בגלל הניקוז הזה בזמן המבול.

אנחנו בטוחים בלב שלם שעשינו כל מה שהיה אפשר ובאמת במהירות המירבית. גם מצאנו כבר שיפוצניק אבל אז קרה המקרה הזה של האיומים ביום של הנזילה השנייה ומאז לא דיברנו עם השכנים האלה פשוט כי איך תדבר עם אנשים שאיימו וניסו לתקוף אותך? איך שאנחנו רואים את זה פשוט מדובר באנשים לא לגמרי שפויים שמנסים עכשיו לעשות שיפוץ טוטאלי בכל הדירה שלהם על חשבוננו ומוכנים לשקר על מנת לקבל את זה.
אני מקווה שעו"ד שמצאנו הוא מספיק טוב כדי לייצג אותנו בצורה שתאפשר לנו לקבל את הצדק המגיע לנו, כי באמת שהיחס שקיבלנו ואיך שהדברים התגלגלו לא מגיע לאנשים ששיתפו פעולה מעל ומעבר לסביר.

תודה על התגובה, זה מאוד מרגיע לשמוע שהניסוח רק נועד להפחדה ואולי לא יתקבל באופן רציני בבית משפט אם נגיע לזה. אני פשוט רוצה להאמין שיש צדק עדיין ושלא יאמינו אוטומטית לשניים האלה שמתנהגים בצורה כ"כ חסרת מצפון.

zammy

New member
ועוד קצת ריאליזם

שלא תרפינה ידיך. הייתי נוהג כמוך.
כל הסיפור הזה יתסכל אותך, ייתן לךה רגשה שלך חוסר אונים ועוד.
מניסיון אישי שלי: טחנות הצדק טוחנות לאט מאד ולפעמים הם לא טוחנות.
עורך דין לוחמני יכול לטרטר אותך לבית משפט מתוך כוונה להתיש אותך עד שתגידי "רק קח כסף ודי".
הצד השני יכול להסתמך על כך שאולי אין לך כסף ותקציב לקחת עורך דין ולו יש ולכן בונה על כך שאת מפחדת מבתי משפט ומדיונים ומלהתמודד עם עורכי דין ואז להיכנע בלית ברירה.
זה מאבק כמו כל מאבק אחר.
תתכונני לאפשרות שיעלה לך לא מעט עד שתראי צדק.
מקווה שלא תצטרכי להגיע עד זכייה ואז תצטרכי להמשיך ולהתרוצץ אחריו להחזר הוצאות ולערב את ההוצאה לפעול שזה סיפור עצוב לכשעצמו.
ולגבי הוועד- אם זה הוועד והוא לא מתפקד כחוק - כתבי לו מכתב שאם לא יתנהג כוועד נבחר את תבקשי אסיפת דיירים לבחור ועד חדש.
אם לא יגיב- אספח חתימות של שליש מבעלי הדירות והודיעי לו כי הוא חייב לכנס אסיפה.
אם לא יכנס- מותר לך לכנס את האסיפה ובחרו ועד חדש.
את יכולה גם להגיש תביעה נגד הוועד אצל המפקחת על המקרקעין בלשכת הטאבו.
מציע לך לבדוק מה הוא עשה או לא עשה כוועד- האם ניהל אסיפות כחוק, הגיש דוח כספי כל חצי שנה, יש גזבר, כל מסמכי הועד והבנק שקופים וניתנים לעיון ובדיקה, הוא ממלא תפקידיו ושומר על הרכוש המשותף ועוד ועוד.
הכוונה שלי שאם הוא תוקף אותך- אל תהססי לתקוף אותו בזירה אחרת.

דריה90

New member
כמובן שאנחנו לא רוצים להתעסק בבתי משפט,

ההורים שלי עובדים שעות מאוד ארוכות ולכן גם התגובות מהצד שלנו לוקחות יותר זמן מאשר ההליכים ששני הפנסיונרים המשועממים האלה מקדמים.
מה גם שסבא שלי חולה בסרטן ובחודשים האחרונים זה גם גבה הרבה מאוד זמן ואנרגיות. מן הסתם זה מגיע קודם בסדר העדיפויות, לפני השכנים האלה שהחליטו שהם רוצים שיפוץ יוקרתי על חשבוננו.

אבל פשוט בגלל היחס שלהם וההתנהגות המזעזעת הזו, חסרת הבושה והמצפון, אנחנו לא נוותר להם עכשיו. במקום לתת לנו למצוא שיפוצניק כמו שהתכוונו הם ישר הפגיזו במכתבים עם דרישות של עשרות אלפי שקלים וטענות שקריות על ההתנהלות שלנו. פשוט בגלל העיקרון אפילו אנחנו לא רוצים לנסות להגיע איתם לפשרה בשלב הזה. לא ייתכן שאנשים יתנהגו בצורה כזו לשכנים שלהם ועוד יקבלו כל מה שהם רוצים. גם ככה היינו נחמדים והגונים מאוד, יותר מ90% מהאוכלוסייה בטוח.

be_roo

New member
מלחמת גרסאות: לטלפונים ו-SMSים יש תיעוד

מאוד פשוט להציג מי התקשר למי ומתי ומי שלח הודעה למי.
גם האינסטלטור שהזמנת םיכול לתת עדות לגבי הקושי שהם הערימו בתיאום הזמן או כל שיחה אחרת שהיה עד לה.
&nbsp
לגבי הסכום התביעה, הם יצטרכו להציג הוכחות שהנזק נגרם מהנזילה הנ"ל ועדויות להוצאות האמיתיות. עוגמת נפש הם יכולים לתבוע גם מליון, זה לא אומר שהם יקבלו, הניגוד לארה"ב זה לא רכיב שמקבל משקל, בעיקר עם תוכיחו שהתנהלתם בצורה תקינה ועשיתם הכל כדי לתקן את הנזק בהקדם.
&nbsp
מעתה והלאה לתעד כל שיחה איתם, אם את נתקלת בהם בחדר המרגות, להפעיל הקלטה במכשיר הסלולרי, כנ"ל אם הם מתקשרים.
&nbsp

דריה90

New member
תודה,

כלומר אם הם טוענים כמו שנכתב במכתב מעו"ד שלהם שהטרדנו והטרחנו אותם - הם אלה שצריכים להציג הוכחות לזה, כן?
הבהיל אותי במיוחד לגבי הסעיף הזה שאיך אנחנו יכולים להוכיח שלא הטרדנו... והם דורשים 10,000 עוגמת נפש שמבוססת על שקר.

יש טעם להוסיף גם סעיף של עוגמת נפש מהצד שלנו במכתב שעו"ד שלנו יכתוב? כי לנו זה באמת נגרם - הפסדנו כמה וכמה ימי עבודה כדי להישאר בבית לתיקונים, בזמן שהשכנים התקשרו בלי סוף וכאמור הייתה כמעט תקיפה פיזית וגם איומים. הם שיבשו לנו את אורח החיים התקין ואני בתור סטודנטית במקום ללמוד למבחנים שלי עכשיו מתעסקת בזה, שזה בהחלט משהו שיכול לגרור אחריו אפילו כישלון בסמסטר והפסד הכסף ששילמתי על הקורסים.
ובתור מישהי עם הפרעת חרדה שגם מטופלת בקופ"ח בגלל זה, אני יכולה להביא מכתב שיאשר שמצבי הרפואי הידרדר בשבועות האחרונים.
השאלה אם זה משהו שבכלל יכול להיות רלוונטי למשפט בנושא כזה, או שעדיף לא לסבך את העניין אלא רק להציג את הצד שלנו ולא לדרוש משהו מהם.

Lhuna1

New member
אל תתני להם להפחיד אותך!

לצערי היה לנו במשפחה גם ניסיון עם תובע כזה שהמציא כתב תביעה הזוי מלא שקרים והגזמות ודרישה לפיצוי מעבר לכל דימיון (ובלי קשר לסכומים הנהוגים בתביעות מאותו סוג).
כפי שאמרו מעלי זו טקטיקת הפחדה, שלצערנו באמת עובדת בעיקר על אנשים כמונו הגונים וחסרי ניסיון עם מערכת המשפט.
כשהגענו לשופט עוד בדיון המקדמי הראשון היה ברור מייד שהוא לא מתרשם בכלל מכל ההגזמות ומבין שיש פה ניסיון לסחוט הרים וגבעות על סמך כמעט כלום, ושאין לתובע ראיות לכל הטענות המופרכות שלו.
הוא מהר מאוד הוריד אותו מהעץ, כמובן בסיוע חכם של העו"ד שלנו.
זה החזיר לי קצת אמון במערכת המשפט שלנו.
&nbsp
מה שהתובע טוען שעשיתם לו / הטרדתם אותו - הוא צריך להוכיח!
&nbsp
מה שחשוב זה כפי שנכתב שהתהליך המשפטי יכול לקחת זמן - קובעים דיון - אז זה יכול להיות לעוד כמה חודשים... ולכן חשוב שאת ושאר המשפחה לא תחיו בפחד ובהלה בזמן הזה - קחו אוויר, תרגעו, קחו עו"ד שאתם סומכים עליו ותנו לו לעשות את העבודה - אל תפעלו בלי להתייעץ איתו מול השכנים. ואל תתנו לסיפור הזה להשתלט לכם על החיים!
&nbsp

דריה90

New member
תודה, זה מאוד מעודד :)

מקווה שעו"ד הזה לא יאכזב. אנחנו לא מכירים אותו ובאמת אין לנו ניסיון עם מערכת המשפט.

נורא קשה לא לתת לזה להשתלט על החיים בינתיים... אני תכף מתחילה תקופת מבחנים באוניברסיטה ולא מתרכזת בלימודים בכלל בגלל זה. רק בוכה כל הזמן.
אבל אני מאמינה שברגע שהשמאי יגיע אלינו ונקבל הערכה, אולי זה קצת ירגיע.

Lhuna1

New member
מבינה אותך לגמרי, תאמיני לי

זה נורא מלחיץ ומפחיד - הייתי שם באמת, היה לי גם קשה להתרכז בהתחלה באותה תקופה ודאגתי נורא.
אבל תנסי לקחת את הדברים בפרופורציות:
השכנים תובעים מכם פיצויים על נזילה. זה קרה להמון אנשים לפניכם ועוד יקרה לרבים אחריכם. זה מקרה שכיח ורגיל. העולם לא נחרב.
עוד לא שמעתי על מישהו שמצא את עצמו ברחוב וחייו נהרסו בגלל דבר כזה.
יתכן שתצטרכו בסוף לשלם להם סכום כלשהו. נשמע מאוד לא סביר לאור כל מה שנכתב שזה יהיה הסכום שהם דורשים או קרוב לו, אבל גם אם כן, זה מן הסתם יהיה בתשלומים שתוכלו לעמוד בהם. בית המשפט לא יביא אותכם לפת לחם בגלל שהיתה נזילה לשכנים... במיוחד לאור כל זאת שאתם פועלים בהגינות ועשיתם מה שיכולתם. ושוב - זה רק המקרה הגרוע ביותר. האם עולמכם יחרב אם המקרה הכי גרוע הזה יתממש? רק אם תתנו לו לחרב לכם. הבחירה היא אצלך - את יכולה במקום לראות בזה אסון לחשוב על זה כעוד חוויה בחיים. פעם אחת תראי משפט אמיתי מבפנים ולא רק בטלויזיה
אם יש דירה בבעלותכם (לפי מה שהבנתי לא ממושכנת) אתם לא עניים מרודים וגם אם תפסידו סכום לא נעים אתם תשרדו את זה ועדיין תהיו בסדר גמור. אם תבחרו לבכות עד סוף החיים על ההפסד הזה - חבל. אם תבחרו שלא - גם זה יעבור וישכח. עוד סיפור לנכדים לעתיד על השכן המשוגע שפעם תבע אותנו.
&nbsp
ממליצה לך מאוד לעבוד על עצמך בשביל לקחת יותר בקלות, ומקווה שמשהו ממה שכתבתי יעזור קצת להכנס לפרספקטיבה נכונה!

&nbsp

דריה90

New member
עוד משהו:

עורך הדין שלהם כתב שאנחנו חייבים לשלם תוך 7 ימים אחרת זה יעבור להליכים משפטיים והם ידרשו פיצוי נוסף.
אנחנו כאמור פועלים כבר, יש לנו עו"ד שכתב לעו"ד שלהם שהעניין בטיפול, אבל לדוגמא להזמין שמאי לוקח זמן כי אנחנו רוצים שמאי ספציפי שמאוד הומלץ בפנינו וכבר דיברנו איתו ויש הרגשה שאפשר לסמוך עליו ואנחנו לא רוצים לחפש אחד אחר - אבל יכול להיות שנצטרך לחכות כמה ימים שהוא יבוא.
האם זה משהו שיכול להשפיע לרעה עלינו בהמשך? שלא יגידו שאנחנו מעכבים בכוונה או משהו. אני מקווה שלשופטים ברור שדברים כאלה לא תמיד קורים מהיום להיום...

zammy

New member
אז כתב, אז מה? הנה דוגמא

אל תילחצי. מי הוא שיכתיב לך תנאי תשלום על משהו שטרם הסכמת לשלם? דוגמא מעולה למניפולציה רגשית קלאסית.
אל תגיבי לו בכלל.
הגבת דרך עורך דין, אין לו מה להתלונן ולצעוק.
וממבט אישי- מכל מגעי עם עורכי דין , בצד הנגדי כמובן, ראיתי אותה תמונה ומאד שמחתי שלא הקשבתי להורים ולא למדתי עורכות דין. בחיים לא יכולתי להתנהג כך אפילו עבור לקוח.
בטוח שיש עורכי דין "נורמליים" אולם כאלו כמו שאת נתקלת כעת יש לא מעט שמוציאים שם רע למקצוע זה.
מה שכן, אם במכתבים שלו או בכתב התביעה אם יוגש יהיה אפילו רמז דק ללשון הרע, הייתי מתלונן ישר ללשכת עורכי דין, זו הדרך היחידה להעמידם במקומם.
(במקרה שלי עורך דין כתב לבית המשפט שאני טיפוס אובססיבי, מבוגר נרגן ועוד כמה דברים כאלו. אני עומד להתלונן עליו כנ"ל. לא תמיד השופט בבית המשפט קשוב וער לפגיעה כזו בצד שכנגד)
&nbsp
&nbsp

דריה90

New member
כן, הוא ממש עושה רושם של איזה בריון

הזוי לגמרי שעורך דין יכול לכתוב מכתבים מאיימים כאלה כאילו שהוא פונה לפושעים, על סמך שקרים שהאנשים שהוא מייצג סיפרו לו. אין לי ניסיון עם עורכי דין, אז חשבתי שהמכתבים שלהם משתדלים להיות ניטרליים אבל מסתבר שלא.

אבל בסדר, איכשהו יהיה בסדר. אני מקווה.

למעלה