שאלה קצת אחרת......

dana31

New member
שאלה קצת אחרת......

צהרים טובים לכן.... אני עומדת להחליף את הגננת הגן של הבת שלי. היא אמורה ללדת כל יום. אתמול ישבנו ושחחנו על כל הפרטים וכשהגענו לתשלום באמת לא ידעתי מה לענות לה והבטחתי לחזור אליה בנושא. מדובר ב 6 ימים בשבוע משעה 8 - 13-13:30 המרחק הוא נסיעה של 10 דקות ( אני מגיעה עם רכב פרטי). כמה לדעתכן עליי לדרוש? האם עליי להתחשב בעובדה שהיא גננת של הבת שלי וקצת להתגמש במחיר? אני ממש לא יודעת כמה גננת מרוויחה כיום לשעה. אבל חברה שלי, שעובדת כגננת במשרד החינוך, טוענת שהיא מרוויחה הרבה פחות מאשר גננת בגן פרטי. אני אשמח אם תעזרו לי לקבל תשובות.... כי אני ממש בדילמה...

טלגל

New member
שלום דנה, לא כל-כך הבנתי אם הגן של

בתך הוא גן פרטי? אזי את באמת צריכה לדרוש יותר ממשרד החינוך. כמה הגננת מקבלת? האם הגננת אמורה לשלם לך את משכורתך? האם את תקבלי משכורת לובלית או לפי שעות? הגיוני שגלובלי לכן את צריכה להגיע לבערך 4200- 4500 ש"ח נטו. פחות או יותר.בהצלחה...

dana31

New member
טלגל.. הבת שלי בגן פרטי. הגננת היא

בעלת הגן ולכן לבטח לא אוכל לדרוש משכורת כמו שלה ...הלוואייייי
אם נאמר אעבוד על פי שעות כמה עליי לדרוש לשעה? בגלובלי נראה לי שהסכום שציינת הוא בהחלט בהתאם, אבל שוב.. במידה והיא תרצה שאעבוד על פי שעות כמה עליי לדרוש? האם היא בכלל יכולה לדרוש ממני לעבוד על פי שעות? תודה

תגובה על הסכומים

אני גננתבגן עירוני ואני מקבלת 40 שקלים לשעה. כשהציעו לי לעבודבגן פרטי, הציעו לי 25 שקלם לשעה. אלה המחירים המקובלים והשכר הוא לרוב על פי שעה ולא גלובלי.

טלגל

New member
מתוך ניסיון אל תקנאי בבעלי גן

המצב לא כל-כך טוב עכשיו. אני מסכימה אם דרקולה שהסכומים נעים בין 25- 28 ש"ח לשעה. כך שתעשי חשבון מה כדאי לך, גלובלי או לפי שעה ותגיעי איתה להסכמה. מה לגבי הבעיה שבלעבוד עם בתך? זו בעיה קשה גם כן לא?

למעלה