שאלה קנטרנית

tanka

New member
שאלה קנטרנית

רציתי לשאול שאלה שנשמעת אולי קנטרנית. כרגע אני מתמודדת עם לימוד לבחינה בגנטיקה שיש לי מחר ורציתי לדעת האם אתם חושבים שיש מקום ללמד דברים כמו גנטיקה או ביוכימיה בלימודי רפואה משלימה?? האם מישהו מכם אי פעם הזדקק למידע על האלל ההומוזיגוטי של... או המבנה הכימי של חומצה אמינית ליזין? למה אני צריכה ללמוד את כל זה כשכל מה שאני רוצה זה ללמוד רפואה סינית ורפואה הוליסטית? מה דעתכם?

מאיר72

New member
וגם כאשר יבאו אליך מטופלים/ות

שהם רוצים לנסות רפואה משלימה והם מהתחום של הרפואה/ביוכימאים/חוקרים וכו' זה לא רע להסביר להם ולהפגין ידע (מצומצם אומנם) בתחום הרפואה הקונונציונלית. וזה גם נותן ביטחון לאנשים שאת יודעת לקרוא תוצאות של בדיקות מעבדה, להבין את הפיענוך של ה C.T או כל דבר אחר שיכול לעזור לנו כמטפלים לטפל טוב יותר גם אם זה ממש לא נראה חשוב כרגע. בהצלחה בבחינה

אדומה2

New member
וגם....

כי להאמין או לא יש עוד כמה דברים בעולם חוץ מרפואה סינית או רפואה משלימה, ורפואה מערבית, על המעט שאנחנו לומדים ועוברים, לא מנותקת מהמציאות ולא מנותקת ממה שאנחנו עושים. ידע זה כוח כתב פה יפה איציק, וידע והשכלה רחבה ככל שאפשר בתחומים אחרים וגם בתחום שאת תבחרי להתמקד בו, יאפשרו לך להיות מטפלת טובה יותר.

../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif

למעלה