שאלה קלה

ac cobra

New member
שאלה קלה

זאת שאלה לכל אלה שראו פעם (או בעלי YES ) את הסידרה ה"משכנעים" והשאלה היא איזה דגם של פרארי יש לדני ווילד (זה האמריקני) משהוא משנות ה60-70

kirk hammet

New member
אוי באמת , אם אנחנו בנושא הזה

תמיד רציתי לדעת - מה הוא האוטו שיש לסטארסקי בסדרה סטארסקי והאץ´ ? האדום הזה. הוא יפה דווקא. ואני לא יודע מה הוא. מישהו ?

./

New member
זה לא פורד מוסטנג

זה פורד גראן-טוריזמו שנת 74

ac cobra

New member
תתחיל מלמעלה

יש סדרה שנקראת המשכנעים ,ומסופר על שני חברים אחד אנגלי שנוהג באסטון מרטין DBS מסוף שנות ה60 וקורים לו לורד ברט סינקלר (איש מאוד עשיר) והשני הוא דני ווילד , אמריקני בעל מניות נפט ועוד... (גם מאוד עשיר) ונוהג בפרארי (אין לי מושג איזה דגם) את הסדרה אפשר לראות בYES פלוס (לבעלי YES או לאלה שראו אותה פעם משהוא לפני 25 שנה קודם) אז השאלה היא איזה דגם של פרארי יש לו ???

מצמץ

New member
חידה

איזה חברה ודגם זה (מדגיש, הכוונה היא לא איזה סדנא)

מצמץ

New member
נכון

בעם הבאה אני אתן לכם חידה קשה ולא קלה כמו זאת (אבל יש ל CLK הזאת פנים משהו ב"ז)

ac cobra

New member
OK ,חידה

איזה רכב אספנות נמכר במחיר שיא של 9 מיליון ( וזה לא מספר טלפון) $?? וזה בעשור האחרון

מצמץ

New member
זה בוגאטי?

אם זה בוגאטי וזה לא האטלנטיק אז זה יכול להיות רק 2 דגמים אחרים 1. 35 2.או שזאת מכונית הדגל השלו שאני לא זוכר את שמה אבל זוכר שייצרו 18 או 25 דגמים שלה.

yaron_z

New member
יוצרו 7 יחידות מה"רויאל",

כל אחת בהזמנה בצורה שונה לגמרי, 6 עדיין קימות.

OPERATi0N_iVY

New member
אההה שניה...

בוגאטי רויאל זה ההיא משנות ה-30? כי ה-101 הוא משנות ה50 וגם ממנו יוצרו רק 7 יחידות... ואם אני לא טועה אז הרויאל יוצר בצרפת....אה...או שפשוט איזה צרפתי אחד קנה אותה...לא זוכר...אבל קראתי על זה משהו פעם...

למעלה