שאלה קיומית!

pain is MY love

New member
שאלה קיומית!

"מה שמתחיל בסקס נגמר בסקס...." משפט שאני אישית מאוד מאמינה בו. כשמכירים בן אדם חשוב קודם כל להכיר את האופי שלו ו"לשחק את המשחק" של הקשים להשגה כי ברגע שמשיגים את זה כבר אין שום אתגר ונהיה משעמם... טוב, עד כאן. כל זה על הנייר.. אבל מה הייתם עושים אם הייתם מכירים בן אדם שמשך אתכם בטירוף מהרגע הראשון, גם האופי שלו מדהים ואתם יודעים שאתם מעוניינים להמשיך להיות איתו בקשר אבל אתם לא מסוגלים לחשוב על שום דבר אחר חוץ מאיך לקרוע ממנו את הבגדים ולהראות לו שיש מלאכים בגן עדן... הוא מצידו לא מגלה מה הוא יעשה בהמשך אבל לא מתבייש לגלות שסוגיית הבגדים הקרועים חלה גם עליו והוא רק ממשיך לפתות ולהקשות על העניינים.. מפה לשם.... מה הייתם עושים אם זה היה קורה לכם? א. זורמים עם הרגע כי משיכה מטורפת זה לא משהו שאפשר להתגבר עליו. (בייחוד אם שני הצדדים לא מעוניינים להתגבר...) ב. יושבים בשקט ושותקים כי עדיף לפתח סיכוי לקשר רציני מאשר להנות הנאות רגעיות... (למרות שהקשר הרציני לא בהכרח יתפתח כי יש מספיק מכשולים בדרך..)

זכוכיות

New member
זורמת.

אני לא חושבת שיש מקום להכניס "אמונה" בנושא כל כך לא חד משמעי. לפני שנכנסתי, למשל, לקשר רומנטי עם האקס שלי- קשר שנמשך שנתיים, היינו מיוזזים במשך חצי שנה, חצי שנה שבמהלכה התקרבנו גם נפשית ורגשית והתאהבנו. עם שי- שכבתי אחרי שבוע, מאז כבר עברה חצי שנה. אני לא רואה בסקס אתגר, סקס זה כיף ונחמד וסבבה- זה יכול להיות גם מעניין, אבל זה בהחלט לא -הכי- מעניין, יש עוד כ"כ הרבה דברים מאוד לא משעממים שמתרחשים בתוך קשר עמוק בין שני בני אדם, מוזרה בעיני המחשבה שיחסי מין הם הטופ שבטופ ואחרי שהם נעשו, במיוחד אם בשלב מוקדם של הקשר, אז הכל מוצה ומשעמם.

עתודאית

New member
לדעתי..

לא בהכרח מה שמתחיל בסקס נגמר בסקס.. ונכון שבכללי אולי עדיף לחכות אבל אם שניכם נורא רוצים אז בכל מקרה לא באמת תוכלו להכיר (כי ההכרות תהיה רק בשביל לעבור שלב ולהגיע לסקס) בקיצור תקרעי ממנו את הבגדים ואז תראי אם יש גם עם מי לדבר

Zoharrr

New member
זורמת

זה מה שעשיתי עם אלכס. אנחנו חודשיים ביחד בשבת,וזה ממש לא הולך להיגמר שם :)

אני לא בטוחה שזה נכון,

שמה שמתחיל בסקס נגמר בסקס... החבר הנוכחי שלי התחיל בתור סטוץ, וסקס ועכשיו אנחנו 3 חודשים ביחד. מה שמתחיל בסקס, ובכל דרך אחרת, נגמר בכם. ז''א...זה תלוי איך תיהיה כימיה ביניכם, במיטה ובהתאמת האופי וכאלה... אם יש ביניכם כימיה ופוטנציאל לקשר, זה יתפתח לא משנה באיזו צורה, כל עוד שניהם תרצו את זה... אני מאמינה שאפשר להכיר אחד את השני גם בצורה כזו, כי סך הכל בנאדם זה דבר מורכב, ואפילו אם הסקס בא בתור הדבר הראשון שאתם מכירים אחד אצל השני, זה יכול להגמר אחרת, כי יש עוד המון דבירם "לכבוש" ולהכיר, מחוץ למיטה. אני במקומך הייתי הולכת על זה ורואה איך זה מתפתח, אני מאמינה שתשוקה מאוד חזקה יכולה להוביל גם לדבריםן אחרים, ויכולה גם להסתיים שם. כמו קשר שמתחיל בחיזורים ו"משחקים של קשה להשגה" וגם אחרי 20 דייטים שאתם מחזיקים את היצרים ושולטים עליהם, זה יכול להסתיים בסופו של דבר. שום דבר לא בטוח. אז עדיף ללכת על זה ולראות מה יקרה בהמשך...

pain is MY love

New member
לא בדיוק

אני לא נכנסת לפרטים אבל בואו נגיד שהגשמתי פנטזיה ישנה נושנה...

אני מחכה להודעה שלך ש...

הקשר לא הצליח.. אם אכן זרמת לך.. לא מאמין בזה.. ואני גם יכול לנסות לנתח ולהסביר לכם למה.. אבל אין לי כח.. סקס בתחילת קשר = קשר שלא יחזיק מעמד.. גם אם זה יקח שנים.. ( בדוק.. )

Cobe Anan

New member
אני חושב שישנה הפרדה..

בין מה שמתחיל בסקס לבין מה שמתחיל עם סקס. אני לא פוסל את האפשרות שקשר חזק, יציב, בוגר הבריא יכול לצמוח למישהו, גם אם היה מעורב סקס כבר מההתחלה. קשר שהתחיל במטרה לספק לשני בני הזוג סקס זמין, לעומת זאת, יהיה בעל סיכוי פחות להתפתח ככה. הסיבה לא טמונה בשלב בו נכנס סקס לתמונה, כמו שהיא טמונה ברמת ההתאמה של בני הזוג. קשר מיני מתפתח על בסיס משיכה פיזית, לעומת קשר רציני שמבוסס גם על משיכה פיזית וגם על חיבור באופי. אם חסר החיבור באופי, הקשר אבוד. האמת? כמעט ואין לזה קשר לכמה זמן מחכים כדי ``להשתעשע``...

דנדוש20

New member
תלוי במה שמתחשק לי

בדרך כלל אני לא נכנסת למיטה עם גברים בלילה הראשון. זה פשוט לא עושה לי את זה. אני חייבת להרגיש משהו מעבר למשיכה. מצד שני עם השנים הסקס הפך לפחות ביג דיל משמעותי, זאת אומרת זה לא משהו קדוש, וכבר לא צריך לעבור "מסע כומתה" כדי להגיע אליו
לכן אני לא חושבת שקשר שמתחיל בסקס הוא קשר בלי עתיד במאה אחוז מהמקרים.

דנדוש20

New member
../images/Emo6.gif

בגיל שלי 3-4 שנים נורא משמעותיות מהבחינה הזו, לפחות אצלי

למעלה