שאלה קיומית

נועם m

New member
שאלה קיומית

קוטג' כן או לא? "הגבינה עם הבית" או "הדבר המגעיל הזה עם הגושים"? לאיזה זן של אנשים אתם משתייכים? אלה שברגע שהם חזרו מהודו השתלטו על קופסה, או אלה שלא חוזרים הביתה "עד שלא מוציאים את הגועל נפש הזה מהמקרר!"?

chaofix

New member
קוטג'... מעדן מדהים

כמובן שעד שיצאה חברת "שטראוס" עם הקוטג' שלה, אכלתי אך ורק את הקוטג' של... "תנובה". מאז "שטראוס" אין מה לעשות, מכור לקוטג' שלהם. הוא טעים מאוד.... ובהחלט כן גביע קוטג' לאחר אימון או שני חצאי גביע במהלך היום... י-א-מ-י

Dolphinea

New member
גבינה 9% "חלקה" ../images/Emo82.gif

יש לי בעיה עם קוטג' בגלל החתיכות ותמיד חברות שלי צוחקות עלי שזה בדיוק הקטע החתיכות...

chaofix

New member
מה זה אומר

"גבינת קוטג' חלקה" של איזו חברה זה
והאם גבינת הקוטג' הזו נקרא בעצם... גבינה לבנה

Dolphinea

New member
ככה קוראים לזה "אצלנו" כדי

להבדיל בין קוטג' לגבינה 9% רגילה אגב של תנובה ונראה לי ששתיהן נחשבות גבינה

chaofix

New member
שני המוצרים הם מוצרי גבינה... זה כן

אבל קוטג' ללא גושים.... ללא כדוריות קטנות וטעימות... לא יודע, זה נראה לי מוזר

Dolphinea

New member
התכוונתי לגבינה לבנה 9% ../images/Emo3.gif

אני ממש לא אוהבת קוטג'

העכביש2

New member
אני רושם לך הערה בתיק האישי ../images/Emo69.gif

נועם!!! את לא עוקבת אחרי הנעשה בפורום? היום כתבתי בשירשור בוקר של מיסטר פיקס מה אכלתי בבוקר... או שאת עוקבת ואת רוצה לדעת מה שאר החבר'ה חושבים?? חחחחחחחחחח איזה סוציומט אני!!
בכל אופן קוטג' מצויין ועם גבינה לבנה 5 אחוז דה בסט. גבינה צהובה העמק באה טוב בטוסט.... וחלב בנס קפה... ולבנה ב.....טוב בעצם זהו. תודה

נועם m

New member
סליחה, ישנתי

בזמן השרשור
וכשנכנסתי הוא הספיק להעלם... יש מצב למחוק את ההערה? פשוט יש לי כבר שתיים, וצפניה אמר שבשלישית משעים מהפורום

העכביש2

New member
מכיוון שהבקשה כ"כ יפה ../images/Emo27.gif

אז..........כלום! אני לא מבטל לך את ההערה! מחובתך המקצועית בפורום (כפי שכתוב בסעיף י"ד בתקנון), עלייך לקרוא ולהיות מאורה בנבחי הפורום!! וזה כולל לקרוא גם הודעות חסרות כל תוכן ומעוף כמו שאני כותב. מי שיכול לבטל הערה הם שלושה אנשים: מיסטר פיקס (מנהלנו בפועל) קושקושית (סגנית בדימוס) צפניה (המנהל הרישמי וחובב דייטים מושבע)

נועם m

New member
../images/Emo7.gif

ספיידי, נו בבקשה
עוד חצי שנה גיוס, לא יסכימו לגייס אותי עם הערה בתיק ישחררו אותי על סעיף נפשי של קוטג'

העכביש2

New member
../images/Emo6.gif

עוד חצי שנה את מתגייסת?!? שייי...הפז"מ דופק כפי שהאמירה הצבאית אומרת. בכל אופן, שיעבור לך בכיף, תעשי הרבה חיים
וצחוקים -- הכי חשוב זה מצב רוח טוב!! אי לכך ובהתאם לזאת, אני מוריד לך את ההערה מהתיק! אם בצבא אטומים, זה לא אומר שאנחנו צריכים להיות כמוהם--ג'רקס!!! נ.ב. שאני לא יפחיד אותך לגביי הצבא, לא כ"כ נורא שם, תלויי איך לוקחים את זה (כמו כל דבר בחיים)

alonitk

New member
אז אם להיות פוליטקלי קורקט

אז לא אומרים איכס על אוכל.... אבל בכל זאת זה דוחה!!!!

bikelessraider

New member
קוטג'..................

הדבר המגעיל הזה עם הגושים -> יאמי
וגבינת סקי.. לערבב אותה שתיהיה סמיכה....

וואו..שנים לא אכלתי את זה../images/Emo2.gif

מאז שגילתי את נפוליאון, אין אצלי שום דבר שקשור לגבינה חוץ מזה
(נו טוב, וקצת שוקולדים וקצפות
)

למעלה