שאלה קיומית....

שאלה קיומית....

סתם,לא..אבל היא חשובה לי.. אני כבר יומיים מנסה להיזכר למי שייך השיר המדהים if i ever leave you עכשי,ניסיתי לחפש אותו בקאזה,אבל העלתי חרס בידי,מה שיכול להיות מצביע על העובדה שזה בכלל לא שם השיר. אני ממש רוצה לדעת מי מבצע אותו,ואפילו אמא ואבא שלי לא זוכרים. ואגב,מה אתם חושבים השיר שהכי משקף את השקפת העולם של שנות השישים? בעיני יש כמה- 1. flowers in your hair 2. give peace a chance 3.smoke on the water ויש עוד שיר שאני לא בטוחה אם הוא בוצע בסיקסטיז או לא- your in the army now מי שיודע אנא לחלוק עימנו... תודה מראש,

קיר קמט

New member
מה לעזאזל הקשר

לסמוק און דה ווטר ? כאילו , מה הוא משקף ? כמה סתומים בבית מלון ?

dylan

New member
אמממממ...

בקשר לשיר שאת מחפשת, נראה לי שאת מתכוונת לi love you more than you´ll ever know של blood, sweat & tears בקשר לשאלה השניה נראה לי שblowin´ in the wind ו the times they are a-changin´ של דילן הם שני שירים שמשקפים את שנות ה60 ו in the army now (זה השם של השיר) זה של status quo והוא משנת 86 (או 85..)

תודה...ולקיר קמט

השיר smoke on the water נכתב על באנג ולדעתי אחד שירי הסמים היותר יפים של הסיקסטיז..

myofer

New member
אני חושב ש...

Led Zeppllin שרים את if i ever leave you .אבל, אם אני לא טועה למרות היותו מזוהה עם שנות השישים give peace a chance הוא משנות השבעים.

Julia L

New member
לא נכון

הפעם הראשונה (עד כמה שאני יודעת) שג´ון ויוקו שרו אותו היה במסיבת העיתונאים במיטה, שהיתה בסוף שנות הששים.

למעלה