שאלה קטנטנה

thewish

New member
שאלה קטנטנה

תזכירו לי בבקשה במה עובדת ג'ורדן בבית החולים? אני זוכרת שזה קשור לועד בית החולים ושיש לה יותר סמכות מלקלסו (אני חושבת), אבל היא לא רופאה או עורכת דין . נ.ב. איזה מצחיק היה הפרק אתמול ביס? Cox: I'm sorry...Crazy person says "what"? Jordan: What?! xD

thewish

New member
אופס, שכחתי עוד לשאול איך קוראים ..

לשיר בסוף הפרק כשאליוט וג' די מתחילים להתחרמן באמבטיה?

Angelus

New member
עדי, להצלה. בדיוק אתמול היא

הורידה את השיר.. ביקשתי שתשלח לי, אבל -

katsooba

New member
מספר הפרק?

על איזה פרק מדובר? אולי אני יכול למצוא את השיר בזריזות :)

katsooba

New member
השיר

אם אני לא טועה שם השיר הוא Nil Lara - Fighting For My Love אבל אני לא זוכר במדויק את הפרק תכוונו אותי ,ואני אדע :)

Angelus

New member
../images/Emo45.gif זה השיר! תודה, אגב.../images/Emo8.gif

שיר נהדר.
מי שרוצה אותו - מוזמן לפנות אלי או אל עדי במסרים.

steelwater

New member
שיר מ-ד-ה-י-ם!

זו סצינה גדולה ואני מכורה לסצינה הזאת עם השיר הזה! זה פשוט מתאים באופן כמעט מושלם! אין, זה קטע גדול.

katsooba

New member
בקשר לג'ורדן

היא הייתה פשוט חברת הוועדה שם , ללא שום קשר לסמכות עליונה , אנשים פשוט פוחדים ממנה בגלל הצורה שבה היא מתנהגת לאנשים לנוכח התפקיד שלה בתור חברה הוועדה , היא לא פעילה בענייני בית החולים רבות ומופיעה שם רק לפעמים וגם כשהיא מופיעה , היא מתנהגת לכולם בצורה עויינת למדי :)

MacMac7

New member
דבר נוסף ../images/Emo58.gif

השחקנית עצמה משחקת את הדמות בהריון (עונה שישית) והיא בעצם בהריון בחודש שמיני כאשר התחילו לצלם את העונה השישית. די בתחילת הצילומים היא ילדה. לכן מי שראה את הפרק השני של העונה השישית זוכר את הקטע שמגיע האח עם כיסא הגלגלים ועוצר לידה והיא אומרת לו : I`m only 4 months pregnant go away or i will eat you"

thewish

New member
omg! חיפשתי ביו טיוב את השיר ו....

מסתבר שכמעט רוב הצופים שם בכלל שמעו עליו מסקראבס! XD כולם שם מפה או משהוא? הייתי חייבת לשתף...

למעלה