שאלה קטנטנה

inbale

New member
שאלה קטנטנה

למה...אבל למההההההה יש לי מזל נאחס מאז שהגעתי לתפוז?????? אני כל כך אוהבת את הפורומים של תפוז אבל משום מה הספקתי כבר ב 3 חודשים לשבור את הלב..לשקוע בדיכי...לעזוב פורום..לחזור לפורום ולגלות שיש אנשים שחוזרים בזהות אחרת...למה?????

mr-j

New member
תנסי

לא להכנס חודש לפורומים(תשאירי הודעה שיצאת למילואים-אצלינו זה עובד...) ותבדקי אם המנחוס הלך לו לחפש אדון שוקו אחר... אם הלך תחזרי ותבדקי אם חזר וחוזר חליל לדעתי אחרי 3 חודשים כאלה -אם המנחוס ממשיך להופיע יש לנו קייס לאחו-שילינג תביעה חמסה חמסה חמסה ובהצלחה במילואים(ותלבשי סוודר את שומעת.....)

inbale

New member
עיצה ניפלאה!!

רק בעיה אחת קטנה...אני מכורהההההההה קשותתתתתתתתת.....ואני עדין מחכה לתשובות מאיזה מישהו מסויים. אולי אחרי שהוא ייתן לי את התשובה לתעלומה אני אעלם לי .....

זמירה8

New member
את יכולה להשתחרר מהדיכי בקלות

וגם להמשיך בהתמכרות שלך לפורומים בכיף, באותה הזדמנות, אם תעשי עסקות המרה בנאחס שלך, כלומר פורום שגורם לך הרגשה רעה או נאחס, מה שזה לא יהיה, תחלקיח איתו את רגשותייך, תחילה בדרכי נועם, אבל מותר גם בדרכי זעם, ואם לא יענו לך, שזה הכי גרוע לך, למה יש אפשרות להחליף את שם המשתמש אם לא לענות לעצמך בעת הצורך בזהות אחרת? פשוט תחליפי זהויות, בתנאי שלפחות זהות אחת תהיה משוחררת מראש מהנאחס, ואם גם היא תידבק, תחליפי גם אותה. עד שהנאחס יתעייף או שיעברו שלושה חודשים, מה שיבוא קודם.

למעלה