שאלה קטנטונת

shvanzi

New member
שאלה קטנטונת

היי מה המצב אנשים? תראו יש לי שאלה..מישהו חושב שבלי ללמוד לרקוד היפ הופ בנאדם יכול להתקדם כרקדן ובאמת לעבור אודישנים ולהצליח? אני ממש רוצה לראות מה מאזן הכוחות כאן! חח הרוב אמרו לי שלא(במקומות אחרים) חח תענו אנשים! חח ביי אנשים-וסוף שבוע נעים!י

me MAYself n i

New member
ממ..

לא ממש הבנתי את השאלה.. אם מישהו יודע סוגים שונים של ריקוד ורק היפ הופ לא?? ואם כן התכוונת לזה- אז לדעתי לגמריי כן, לצערי.. למשל בנולד לרקוד- אם מישהו לא הצטיין בהיעפ הופ אבל ידע למשל מודרני/קלאסי טוב- העבירו אותו. ואם זה היה להפך והוא היה מעולה בהיפ הופ אבל לא משהו במודרני- העיפו אותו בגלל זה לא מתתי על התוכנית הזאת ואם לא התכוונת לזה.. אז תסביר חחחחחחחח

moonwalker1

New member
אממ..

תראי.. הביקוש למורים בסגנונות ההיפ הופ והברייקדאנס האיץ בשנים האחרונות..אני חושב שיש צורך ללמוד סגנונות כמו מודרני\קלאסי וכל החארטה הזה..אם זה הכרחי להתקדמות מקצועית..מי יודע אולי באמת מי שאוהב היפ הופ וברייק יתחבר לזה..בכל מקרה אני חושב שהיום חובה ללמוד היפ הופ כדי להתקדם במסגרת מקצועית.. וביננו אנשים..חח איזה סגנון ריקוד יותר תופס ת'עין..יותר מגרה..יותר חופשי? ברור שקלאסי
..חח.

shvanzi

New member
לכל מי שלא הבין את השאלה0וזה כל מי שהגיב לי..

היי אממ תקשיבו מה שהתכוונתי זה להתקדם בסגנון של ההיפ הופ ולהצליח בו ואפילו לעבור אודישנים ובעצם לא ללמוד את הסגנון הזה אלא םשוט ללמוד מהתבוננות באחרים ובקליפים-בלי חוג או מורה.. תודה מראש על התשובה! שלכם שי

me MAYself n i

New member
ממ

לדעתי אפשר אבל אתה חייב הערכה מאנשים אחרים- אם לא ממורה מקצועי אז מחברים ואנשים קרובים שאתה יודע שיהיו כנים איתך בקשר לאיך שזה נראה.. וזה דורש כרגיל הרבה הרבה הרבה תרגול
בהצלחהההה

למעלה