שאלה קטנטונת

שאלה קטנטונת

נכנס לי קוץ לרגל ולחצתי והוא לא יוצא אמרו לי לשים במים חמים זה יעזור? כי זה די כואב וכשאני נוגעת באיזור אז אני ישר מרפה כי זה כואב יש רעיון? אולי איזה משחה? תודה בכול אופן

ה מוזה

New member
לא ללחוץ ../images/Emo70.gif

הלחיצה גורמת לו להכנס עוד יותר פנימה וזה בדיוק הפוך ממה שאנחנו רוצים
הרבה הרבה זמן שימי רגל במים חמים עד שהעור יתרכך , הכי הרבה שאת יכולה ואז[ ולא להבהל ] לקחת מחט או סיכה ולשלוף את הקוץ החוצה,זה יכאב פחות מהנגיעה והלחיצות כי העור רך ותוכלי לשלוף אותו החוצה ורוב הסיכויים שאחרי הרבה זמן עם הרגל במים חמים הוא מחר כבר יצא אפילו לבדו וכל מה שתצטרכי זו פינצטה לשלוף אותו כי קצה יהיה בחוץ, לא צריך משחה מים חמים,סבלנות,פינצטה או מחט והכל יבוא על מקומו בשלום [ פעם הבאה, שימי נעליים !
]

אייייייי זה כואב...

מה גודלו של ה"קוץ" ? בדרך כלל גוף זר מתחת לעור יגרום להתמגלות (מוגלה מקומית) ולאחר מספר ימים יצא עם המוגלה. הכאב הוא קשה כי העור הוא המקום שבו הכי הרבה קצות עצבים. אם הקוץ עמוק וגדול - רצוי להשרות רגל במים פושרים עם סבון, למשך 20 דקות לפחות, לגשת לאחות בקופת החולים ולהוציאו. אם הקוץ לא גדול - שוב השרייה במיים חמים וסבון, ועם מחט סטרילית לנסות לשלוף אותו החוצה - אמת ונכון דבריה של ה מוזה: בשום אופן לא לנסות "לחלצו " בלחיצה לנסות לא לדרוך כדי לא להחדירו פנימה.

איכס מוגלה....

בשעה טובה ומוצלחת יצא הקוץ!!! תודה רבה לכולם.. ומוזי בקשר לנעליים...אשתדל

למעלה