שאלה קטנטונת... אני מנגן פסנתר כבר 10 שנים ועכשיו אני מתחיל טניס... זה יזיק לי ללימודי הפסנתר?
R RotemAss New member 24/9/03 #1 שאלה קטנטונת... אני מנגן פסנתר כבר 10 שנים ועכשיו אני מתחיל טניס... זה יזיק לי ללימודי הפסנתר?
N nirasaf New member 24/9/03 #2 לא ! אני שיחקתי טניס הרבה שנים ונגנתי פסנתר תוך כדי. אין שום בעיה. אצלי אגב, הבנתי שהעניין האמיתי הוא בטניס, ואז הפסקתי את הפסנתר...
לא ! אני שיחקתי טניס הרבה שנים ונגנתי פסנתר תוך כדי. אין שום בעיה. אצלי אגב, הבנתי שהעניין האמיתי הוא בטניס, ואז הפסקתי את הפסנתר...
R RotemAss New member 24/9/03 #3 וואוו! אני הייתי מפסיק טניס אם היה צריך לבחור! אבל לא משנה אני אוהב את שניהם ו...תודה
N nirasaf New member 25/9/03 #4 אין מה לעשות... אי אפשר להשוות טניס לפסנתר, הריגוש והכיף כשעולים על המגרש והריח באוויר, אין לו פשוט תחרות. אני זוכר שהבעיה היחידה שלי הייתה לבשר בזמנו להורים שלי שהחלום שלהם שאני אהיה מוצארט 2 נגוז....התפוגג...נעלם...
אין מה לעשות... אי אפשר להשוות טניס לפסנתר, הריגוש והכיף כשעולים על המגרש והריח באוויר, אין לו פשוט תחרות. אני זוכר שהבעיה היחידה שלי הייתה לבשר בזמנו להורים שלי שהחלום שלהם שאני אהיה מוצארט 2 נגוז....התפוגג...נעלם...