שאלה קטנה..

אולי בגלל זה התיסכול שלו

בגלל הפער בין התרגילים שהוא יודע בתיאוריה לבין זה שאין אותם בפועל

סיסטמתי

New member
אפילו את מה שאין...

אני לא מצליח לבצע, אבל זה בסדר, בגילי אני שוכח כשלונות מהר

שרון529

New member
ממש תודה לכולם!

אני רוצה להודות לכולכם, עזרתם לי מאוד! נראה לי שאני אקח לעצמי תקופת הפסקה ואראה מה לעשות הלאה.לא נראה לי שפרישה היא הפתרון בשבילי.. גרמתם לי לחשוב על הרבה דברים חדשים שלא חשבתי עליהם קודם לכן.. אני ממש רוצה להודות לכם על התגובות העמוקות ועל המחשבה עליהן- רואים שהושקע בהן מאמץ ואני מעריכה את זה מאוד
יום טוב=)

ארליכית

New member
welcome to the club

סבלתי מאותה בעיה בדיוק. כל אימון להרגיש שהעבודה שלי גרועה, לבוא לאימון בבאסה ולצאת עוד יותר בבאסה... זה... הו, מה המילה? מבאס. בכיתי על זה לאלפי אנשים כי אני מאוהבת קשות באמנות לחימה שאני עושה. כולם אמרו לי להפסיק, אבל לא רציתי. למרות שלא נהניתי. בסוף ההפסקה נכפתה עליי כי התבטלו אימונים בגלל חגים ומועדים למיניהם. אחרי ההפסקה, חזר לי החשק, התשוקה, הכיף באימונים. עכשיו חזרתי מאימון שתכלס לא עבדתי הכי מוצלח שאני יכולה, אבל האימון עצמו היה פשוט כיף. ממש כיף. מה שאני אומרת, גם אם קשה לך מאוד להיפרד מהאימונים. נסי. שבוע במקרה שלך כי את מתאמנת כל יום (אני רק פעם בשבוע). אולי אחרי זה החשק יחזור. מקווה שעזרתי
באהבה
זוהר

שרון529

New member
אני מרגישה כאילו אני כתבתי את הדברים האלו..

החלטתי להפסיק קצת..לא נראה לי שאני אצליח מעבר לשבוע (זה המון בשבילי!).בכל מקרה..אני מקווה שזה מה שיעזור לי. מעודד לדעת שלא רק אני מרגישה ככה לגבי האימונים שלי.. תודה רבה

את נורמלית?!

זוהר, את אחת מאלה שעובדים יותר טוב באימונים, לראיה אתמול... על מה את מדברת?!

ארליכית

New member
מאמי, חשבתי שסיכמנו את זה כבר...

אני מטורפת!!!!
(לא יודעת מה הקשר לצפרדע.. אבל זה ממש חמוד!) זה רק כי אתמול לא היו בכירים ממני באימון ובהשוואה לשאר העולם, אני לא משהו בכלל... בקושי החזקתי 20 סובורי ביד שמאל... אני רק ניקיו אחרי הכל. אבל תודה על המחמאה
ועכשיו, ללמוד למתכונת בהיסטוריה!
זוהר

למעלה