שאלה קטנה

hpanter

New member
שאלה קטנה

מה אני צריך להתקין כדי שאני יוכל לכתוב בעברית בתוכנה של בורלנד שפת C תודה

dror989

New member
הנה

עד כמה שאני זוכר זה פועל רק בדוס, לפני שאתה מפעיל את הקומפיילר, תפעיל את זה, ואח"כ כשאתה רוצה לכתוב בעברית, תלחץ ctrl ו -, (קונטרול ומינוס) ויפתח לך חלון לכתוב עברית.. רק תשנה את הסיומת של הקובץ ל .com

dbendly

New member
קודם כל תודה אבל יש בעיה

זה רושם לי בג´בריש ולא בעברית אולי בגגל שיש לי windows xp וזה לא מתאים או שזה משהו אחר שאתה יודע עליו תודה

dror989

New member
יכול מאוד להיות שזה בגלל ה XP..

פעם אחרונה שהשתמשתי בזה, זה היה לפני שנתיים בערך, וגם אז זה היה בדוס מלא.. (שהיה מותקן לי עוד ווינדוס 95, F8 במסך פתיחה ובחרתי דוס). אולי אם תתקין במקביל גם ווינדוס 98 או 95 ותוכל משם להפעיל דוס, זה יעזור.. עוד סיבה שבגללה אולי אתה רואה ג´יבריש זה שאין לך גופנים עבריים צרובים בכרטיס מסך (או משהו בסגנון, לא זוכר בדיוק איך זה נקרא).. אבל לפי דעתי הפעם זה בגלל ה XP.. (או שילוב של השניים, לך תדע..) בכל מקרה, בהצלחה..

galh

New member
תוכנה לפתירת הבעיה.

תשנה את הסיומת ל- COM ותריץ EGA-HEB /R. תהיה לך עברית במסך מלא.

hpanter

New member
עדיין לא עובד. עשיתי את מה שאמרת

אבל הוא רושם לי שהמערכת לא מוצאת את הנתיב. אולי צריך להיות קבצים מסוימים של עברית בתיקיה של ה-tc שאין לי אותם אתה יודע אולי איזה קבצים של עברית צריכים להיות?

galh

New member
אה?

תשמור את הקובץ שצירפתי בשם ega-heb.com בספריה כלשהיא. תפתח חלון Prompt ותעבור לאותה ספריה, תעבור למסך מלא (alt-enter) אם אתה במוד של יותר מ- 25 שורות תרשום mode con lines=25 ואז ega-heb /r. אין שום צורך בקבצים נוספים.

למעלה