שאלה קטנה, דחוף!!! כשאני כותב שמחשב שלי, בתוך טקסט קיים, האותיות מתחפות במחום "להדחף", מה לעשות? מתן
M mm130 New member 22/4/02 #1 שאלה קטנה, דחוף!!! כשאני כותב שמחשב שלי, בתוך טקסט קיים, האותיות מתחפות במחום "להדחף", מה לעשות? מתן
M mm130 New member 22/4/02 #2 סליחה, מרוב לחץ כתבתי עם 3 שגיאות הקלדה, השאלה היא, אם אני כותב באמצע טקסט, למה האותיות מתחלפות במקום "להדחף" ע"י האותיות החדשות? מתן
סליחה, מרוב לחץ כתבתי עם 3 שגיאות הקלדה, השאלה היא, אם אני כותב באמצע טקסט, למה האותיות מתחלפות במקום "להדחף" ע"י האותיות החדשות? מתן
S Snapple New member 22/4/02 #3 כדי שזה לא ייקרה אתה צריך ללחוץ על הכפתור insert וכדי להפעיל את זה שוב גם ללחוץ על insert. מיכל
ש שמשון הגיבור New member 22/4/02 #5 ושוב ניצל העולם מגורל איום ונורא הודות לסוכנת חשאית בפורום "שאלה קטנה". מי יודע מה היה עלול לקרות... "אם לא תשאל, יא איבּני, איך תדע?" - (כרך קי"ז פרק כ"ג, שם)
ושוב ניצל העולם מגורל איום ונורא הודות לסוכנת חשאית בפורום "שאלה קטנה". מי יודע מה היה עלול לקרות... "אם לא תשאל, יא איבּני, איך תדע?" - (כרך קי"ז פרק כ"ג, שם)