שאלה קטנה

TAMIR182

New member
שאלה קטנה

מה יותר טוב\איכותי\אמין\מהיר וכו' פג'ו ספיד פייט או פג'ו ג'ט פורס ? ואם אפשר לקבל יותר פרטים על הג'ט פורס אני ישמח.. אני מתכנן בקרוב להוציא רישיון אז התחלתי להיתעניין בעסק כבר מעכשיו (מפנטז על קטנוע כמו לא יודע מה ) קיצר ראיתי קצת מחירים של יד שנייה וראיתי שהספיד פייט יותר יקר מהג'ט פורס... אהבתי את המראה של הג'ט פוס אבל השאלה העיקרית היא : מה יותר טוב מבניהם? וכו' תודה מראש אחלה פורום זה מקווה שאני עוד יהיה פה הרבה כאשר יוציא רישון ויצטרף להקהילת הקטנועים :p

jinjy SportBike

New member
הבדלים

יותר טוב, זה רק אתה יכול להחליט לפי השיקולים האישיים שלך. יותר איכותי, הייתי אומר הג'ט פורס מכמה סיבות, הצג השופע שלו והיפה, המראה הספורטיבי שלו ובכלל נראה שפג'ו יותר השקיעו בו מאשר בספידפייט. יותר אמין, יש האומרים שג'ט פורס לא בשיא האמינות, למרות שלא היה לי ניסיון אישי עם אמינות רעה שלו וספיד פייט אני לא יודע, אבל שניהם פג'ו, אז צריך להיות דומה. מהיר יותר זה הג'ט פורס. בעיקרון פעם הג'ט פורס היה יותר יקר מהספידפייט, אבל עקב ירידות מחירונים בצורה קיצונית בזמן האחרון, הדברים התבלבלו ואפילו מי שאחראי על הדברים לא שם לב שהוא עושה טעויות. לפי דעתי, יותר תאהב את הג'ט.. הוא יותר יפה.. יותר מהיר.. ומשהו חשוב לגיל שלך.. יש לו יותר פוזה ולוק. בהצלחה בהמשך הדרך וברוך הבא

TAMIR182

New member
תודה על התשובה אחי

באמת עזרתה לי מאוד! כמובן אני ישמח לעוד תגובות\דעות..

TAMIR182

New member
אחי

את האמת לא כל כך משנה לי לגבי המכירה שלו רק רציתי קצת פרטים יותר טכנים.. כמו כמה סוגר. כמה צריכת דלק.יתרונות\חסרונות וכו'

למה מתעלמים מהויה סיטי?

למה אף אחד לא שואל אף פעם על הויה סיטי של פיג'ו ? יש לי ויה סיטי שנת 2003 , ואני מאוד מרוצה ממנו , הוא טפו טפו טפו לא עושה בעיות ,אמין ביותר ולדעתי גם נוח ומהיר רק בשביל לא להרגיש מקופח ... :)

למעלה