שאלה קטנה

חולית5

New member
מור מותק ...

תעשי חיים ! תדעי לך שאנחנו הפורום הכי מקסים בעולם! בדיוק כמו ג'קו שלנו ... אוהבות את כל מי שאוהב אותו ונשמח אם תמשיכי לשרשר לנו - ואיך שבא לך ! לילה טוב לך ולליילי ולעוזי ולמה שמו ולעבמ"ים מנתניה / עפיפונים אה?

מור34

New member
אני

אני מנתניה תגידי מה זה הבלאגן הזה אני רושמת הודעות חלק למטה חלק למעלה למה זה לא לפי הסדר אחת אחרי השניה?

a d i d a s 2 1

New member
חחח טליטל אני אוהבת אותך מלא!

בת כמה את מור? זה לא לפי הסדר כי אם מישהי מגיבה למשהו אחר זה עולה אוטומטית אבל אם מגלגלים את העכבר למטה הוא יודע לקרוא א-ב... עם האנגלית יש בעיה

אנחנו נשמח לשמוע ולהודיע לך!

ברוכה הבאה..
אם לא הבנת עדיין את החוקים. .אסביר לך בקצרה, כשאת רוצה לענות את מגיבה לשרשור פתוח ע"י הוספת תגובה או הוספת תגובה מהירה.. ולא פותחת הודעות חדשות. .ככה זה בפורומים .. ואם את רוצה לכתוב הודעה פרטית תלחצי על הניק ותכבתי מסר פרטי... הבנתוש? והספקתי לקרוא משהו מוזר שכתבת מקודם .. את וג'קו מכירים וראיתם יחד מה...? עב"מים?
. ..דווקא לא חסר כאלו ולא צריך לחפש בשמיים..יש כאלו שמסתובבים בינינו.. ג'קו כבר מכיר כמה, הוא יוכל לספר לך כשתיפגשו

../images/Emo196.gifחח משטרת השרשורים להתעורר

גם לי לקח זמן להבין מה הולך בתפוז בתחילת ימי הפורומים (חח זה נשמע ממש אייגנ'ט הסטורי..) אבל עקבתי אחרי אחרים עד שקלטתי ת'קטע, מי שלא מבין הולך לאיבוד כאן.. ואגב, אני רואה שעשיתם פה חיים, שחזרתם ימים אחרים מקשת... שם באמת הייתי הולכת לאיבוד עם כל הבלגן שלכם שם .. את רוצה לומר לי שכל אלו משם הן הבנות מפה?? ההיא שבעלה היה במילואים ווהיא עם הילדים וכל המשוגעות הן כאן?? ואפה שלומפי? היא עוד תקועה שם ומפנטזת.. אולי כשיסגרו את האתר היא תקלוט סוף סוף את העניין

וואלה הייתה אחת כזו..

היא הייתה סבתא לחמישה, משהו כזה לא? נראה לי שהיא נכנסה לקומונה וכשעברנו לפה היא נעלמה.. והייתה גם ילדה אחת סתיו קראו לה? (זאת שכתבה לג'קו שהיא בוכה בגללו וריגשה אותו.. איזה חמוד כשאמר :"למה את בוכה סתוי זה רק אני ג'קו" ,והיו עוד מלא מוזרות כמו החסידה הזו ועוד כמה שהזכרתן קודם ..אם הם יחזרו בבת אחת לא יהיה לנו מקום בפורום זה יהפוך לפורום המטורללות של ג'קו....ממש ככה..

סבבה,יוו איזה הזוי..השניה

חזרתי הביתה..אני כבר אספר לך..
שתי שאלות לי1.קיבלת את המסר? (כי יש בעיה עם המסרים..) 2.היה "מרחק נגיעה היום? מה איתך?

הזוי?../images/Emo6.gif אולי גם את ראית עבמ"ים...

אז תספרי בהזדמנות מה קרה ... וכן - ל-1 ... ולא ל-2 היה רק מאחורי הקלעים (שודר קודם טקס מלכת היופי) ושבוע הבא פרק סיום.. חבל ..עד העונה הבאה! ואפה קארין, טבעה תחת ערימת כרטיסיות?
קארין השמיעי קול
לילהטוף

חח לא..משהו דומה../images/Emo8.gif

טוב שלא היה,כבר חשבתי שפספסתי..
מחר לימודים כרגיל..באסה לילה טובוששש מאמוששש..
קארין,חח..מסכנה,עכשיו זה שיא הלחץ בטח,אבל תקפצי להגיד שלום..

מור34

New member
היי

תודה על ההסבר ובקשר לעבמים זה היה לפני שנים היינו על המרפסת וראינו משהוא בשמים לא הבנו מה זה לקחנו משקפת ועדיין לא זיהינו מה פשר הדבר בסוף התברר שזה היה גם ברדיו מישהוא העיף עפיפון מאוד גבוהה מעל בית והבהיל חצי מנתניה זה היה מצחיק ג'קו ואני התעלפנו מצחוק

למעלה