שאלה קטנה...

• פותח הנושא aga5
  • פורסם בתאריך

aga5

New member
שאלה קטנה...

אהלן קוראים לי חן... עברתי את המיונים של טופ שיא, ואמרו לי שיש גם סיוג ביטחוני שאני צריך לעשות וראיון מסכם...זה לא נגמר החרא הזה. מה שואלים בראיון המסכם?...אקטואליה?..פוליטיקה?...מה הולך שם? והאם אני צריך לדאוג לגבי כל העניין הזה..או עם עברתי את המבחן הפסיכוטכני צריך להיות ממש סטלן כדי לא להתקבל. תודה מראש. אה כן...במידה ואני עובר את הסיווג...לבוא לראיון בבגדים רשמיים ז"א חליפה סטייל MIB או ג'ינס וחולצה זה סבבה?

טיפ_טיפ

New member
תתלבש יפה

אוהבים את זה בשדה MIB? לא בטוח אבל חולצה מכופתרת תמיד מנצחת.

טיפ_טיפ

New member
המשך

1. לא התייחסתי לשאלה על הראיון המסכם מכיוון שהראיון המסכם שלי היה "די מזמן" (שבע וחצי שנים, ואם להיות מדויקים כשהיית בן 14) ,כך שכל מה שאני אומרת מוטל בספק כעיקרון יכולים לשאול אותך על ענייני היום (תקרא היטב את העיתון בערב שלפני הראיון וגם בבוקר), או סתם להתקיל אותך על נקודות בעייתיות שעלו במיונים שלך,נגיד: עד כמה אתה חברותי. שים לב: גם הראיון המסכם ממיין, וגם הקורס. לא מומלץ לזלזל, גם אנשים שהם לא "סטלנים" יכולים לפקשש, למרות שמי שמגיע לשלב הזה עבר את כל השלבים הקודמים. 2. סלקטור= טכני או מתשאל , יש?
3. הסברים על התפקיד תבקש ממי שמראיין אותך. נראה לי לגיטימי לבקש קצת יותר פירוט על התפקיד בשלב הראיון המסכם. בכל מקרה על החוזה חותמים רק בסוף הקורס, ואז כבר יש לך מושג די טוב לקראת מה אתה הולך. ועוד הערה: אם אתה מגיש מועמדות למשרה, כנראה שזה לא כ"כ חרא, נכון?

למעלה