שאלה קטנה

hilakan

New member
שאלה קטנה

היי לכולם נראה לי שזה המקום הטוב ביותר לשאול, איפה/איך אני יכולה לקחת תמונה מסויימת ולהפוך אותה לפאזל קטן של כמות מסויימת של חלקים שאני רוצה? תודה,

פאני10

New member
בעניין התמונה האישית

גם אני מעוניינת להפוך תמונה אישית - מוגדלת - לפאזל. האם בחנות צילום חותכים את התמונה לחלקי פאזל מקרטון? האם מישהו עשה דבר כזה?

האדרים

New member
תנסי בסמיילי-לנד בגרנד קניון

היי פאני. אני הכנתי לפני מספר חודשים פאזל מתנה לאבא-אדר מתמונה שהכנתי בעצמי. לפי מיטב זכרוני את חיפאית, נכון? בגרנד קניון יש דוכן בקומה השלישית שנקרא סמיילי-לנד והם מדפיסים תמונות על גבי מוצרים שונים (הגעתי אליהם דרך קישור בפורום. יש להם בחיפה עוד סניף אחד לפחות) אני בחרתי בפאזל של 90 חלקים מקרטון כי הוא היה הכי גדול שאפשר (יש גם 100 חלקים, אך הוא קצת יותר קטן). יש אפשרות לפאזל מעץ, אבל זה לוקח יותר זמן. השאלה היא עבור מה / מי הפאזל. בפאזל שאני קניתי אצלם, חלק מן החלקים לא נפרדו טוב, אבל לא היה לי כל-כך אכפת, היות והרעיון של התמונה (קולאז' מתמונות של פאזלים שהרכבנו במהלך השנה שעברה) היה חשוב יותר ! *** אני חושבת שבחנויות צילום אפשר להכין פאזלים עם מספר קטן יותר של חלקים (עד 25 אם אני לא טועה). בכל, אופן, אם יש לך זמן, כדאי ללכת לדוכן ולראות דוגמאות - לי פשוט לא היה זמן ועשיתי הכל דרך המחשב (שלחתי להם את התמונה דרך האינטרנט) והטלפון ... בהצלחה, אמא-אדר.

פאני10

New member
יש!!!!!!!

הרעיון שלי הוא לצלם תמונה משפחתית עדכנית, ולעשות ממנה פאזל של לפחות 500 חלקים. נראה לך שיעשו לי את זה בסמיילי-לנד? אם כן - את גדולה.

פאני10

New member
סמיילי-לנד

אם יש לך את הטלפון ו/או כתובת האינטרנט שלהם, אודה לך מאוד אם תכתבי לי. כן, אני מחיפה.

האדרים

New member
קישור לאתר שלהם

ראיתי באתר שלהם שמספר החלקים הגדול ביותר לפאזל שהם מכינים הוא 110 אבל, כפי שכתבתי לך הפאזל שמבחינת מידות הוא הגדול ביותר הוא של 90 חלקים - כנסי לאתר. יש שם טלפונים ומידע. חוצמזה, שלחתי לך מסר בנושא מסגור. אמא-אדר.

פאני10

New member
סמיילי-לנד

הרגע חזרתי משם. הבעייה היא שהם עושים רק 110 חלקים בגודל של כ-15/10 ס"מ. זה נורא קטן. אני מחפשת לעשות פאזל גדול של כול המשפחה.

hilakan

New member
תודה אבל..

בחנות חותכים לי חתיכות של פאזל, או רק מציירם על התמונה? בכל חנות צילוםניתן לעשות זאת? יש הערכה כמה זה עולה? תודה

למעלה