שאלה קטנה

Hurakano

New member
שאלה קטנה

מאיזה שנה השיר Changes של טופאק ? ניסיתי לברר בכל מיני אתרים ולא כל כך מצאתי את התשובה...

BeNoo

New member
יצא בסוף 98 באלבום גרייטס היטס

כסינגל ב-99

SP BABY

New member
תשובה

השיר לא נכתב ככה לקוחים ממנו קטעים ישנים של טופאק כמו מהשיר "IF I DIE TONIGHT'' ומכל מיניי שירים ישנים שלו.

kraz11

New member
נראה לי ...

שלא ...נראה לי טופאק הקליט אותו כמו שהוא בשנת 94

SP BABY

New member
לא ממש לא!

קודם כל תקשיב לשיר IF I DIE TONIGHT ואחר כך תגיב... תודה!

כסילה זה שיר שלם שהוקלט איפה שהוא

במחצית הראשונה של שנות ה90 כשיר שלם, בקשר לביט לא יודע אם הביט שבגרייטסט היטס הוא הביט המקורי שעליו פאק הקליט אבל זה שיר שהוקלט כיחידה אחת. זה שיש בית משם שהוא שר גם ב- i wonder of heaven זה לא אומר שהבית אשכרה נלקח מההקלטה ההיא, אין לך אוזניים? את לא שומעת שיש הבדלים בין ההקלטה? אפילו בחלק מהמילים, לא רק בטון ההקלטה. אפילו טרונצ'ו מהרצועה היה קולט תהבדל. וב-if i die tonight אין בכלל שום קשר לchanges מאיפה הבאת את זה?! oh the humanity

השיר עצמו נכתב אני מתאר לעצמי

בתחילת שנות התשעים, כי יש בשיר הזה בית שהוקלט גם בשיר אחר שהוא בוודאות הוקלט בתחילת הניינטיז (i wonder if heaven got a ghetto). וגם מהסיבה הפשוטה שמחאה אמיתית ואגרסיבית ככתוב ב-changes פאק הפסיק לעשות בערך אחרי 95. בקיצור אם אתה רוצה לשמוע שירים של פאק בערך מהתקופה שבה נכתב changes אז רכוש את האלבום הכפול R U Still Down (Remember Me), אלבום שלמרות שיצא אחרי מותו של פאק מכיל ברובו שירים שלא נכנסו לאלבומים הרשמיים שלו בתחילת הקריירה, כשהיה צעיר יותר, את זה אפשר לשמוע גם לפי הקול הצעיר שלו שם. מומלץ. Enjoy

למעלה