שאלה קטנה..

hadas 14

New member
שאלה קטנה..

חשוב לי להיזכר במשהו שקתרין אמרה באחד מפרקי העונה השניה.. היא אמרה משהו כזה: "מי שמסתכל ימינה נזכר ומי שמסתכל שמאלה הוא היוצר" אני צודקת? או שמה הצדדים הפוכים?? אגב.. יש איזה שהוא אתר עם ציטוטים של גריסום?.. הוא אומר כל כך הרבה דברים חשובים שלפעמים בא לי לקחת מחברת ולרשום אותם. חחח תודה.

Th3onE

New member
מזדהה איתך.

אין אני מת על העובדות המענינות שזורקים שם בסדרות. אני רושם אותם גם ^_^ ואגב ימינה, זכרון, שמאלה שקרן למטה שקר מתעסק עם הפרצוף\ידיים שקר.. ממצמץ פחות גם שקר..

hadas 14

New member
תודה! ../images/Emo140.gif

אגב, אתה יכול לרשום לי כמה ציטוטים?

Th3onE

New member
ואי ואי כמה יש לי!

מחברת שלמה חחח... טעימה: מיאמי כמה משפטים: "no good deed goes unpunised" "do as i say, not as i do" זה מה שאינ זוכר מהציטוטים האחרונים חח.. מידע, פולנה פרז- ג'ון דו בקובנית. חוק ראשון בהשרדות, עיניים ואחר כך ידיים (עזר לי בחיים כמה וכמה פעמים!) דימום נקודתי בעיניים-חנק (במד"א חוויתי זאת..) הטמפרטורה יורדת בשתי מעלות בשעת המוות הראושנה ואחרכך כל שעה מעלה אחת כולנו זוכרים זאת.. קווים לבנים על הציפורניים (קווי מייס-הרעלה (ממתכות???). וזה מה שאני זוכר בערך.. טעימה קטנה.. שתפו במידע אנשים!!

cherryblossom

New member
אמממ

באתר crimelab יש ציטוטים שמחולקים לפי פריקם ועיש להניח שיש שם גם כמה של גריסום, את יכולה גם םבדוק את האתר של בילי פיטרסן, אבל אני לא סגורה מה תמצאי שם. או שאת פשוט יכולה לנסות בגוגל.

למעלה