שאלה קטנה

מצב
הנושא נעול.

drormorg

New member
שאלה קטנה

שאלה קטנה
לפני שבועיים אישתי ילדה. נמסר לי על ידי חשבת השכר של החברה בה אני עובד כי אמנם אקבל מתנה (330 ש"ח) אך אני לא זכאי לקבל אפילו יום חופשה אחד. יש לציין כי אני עובד במשמרות. האם היא צודקת ? אם היא טועה, כיצד אוכל להוכיח ? אודה לתשובה מהירה, דרור

שיר ורד

New member
החוק לא מעניק ימי חופשנ בגין לידה

שאלה קטנה
לפני שבועיים אישתי ילדה. נמסר לי על ידי חשבת השכר של החברה בה אני עובד כי אמנם אקבל מתנה (330 ש"ח) אך אני לא זכאי לקבל אפילו יום חופשה אחד. יש לציין כי אני עובד במשמרות. האם היא צודקת ? אם היא טועה, כיצד אוכל להוכיח ? אודה לתשובה מהירה, דרור
במקומות עבודה רבים נותנים לעובד יום חופשה ביום הלידה וביום הברית, אך זו אינה חובה חוקית. על פי החוק את הזכאי לחופשת מחלה לזמן הלידה מתחילת הצירים ועד ללידה עצמה.

drormorg

New member
מי נותן לי פתק מחלה ?

במקומות עבודה רבים נותנים לעובד יום חופשה ביום הלידה וביום הברית, אך זו אינה חובה חוקית. על פי החוק את הזכאי לחופשת מחלה לזמן הלידה מתחילת הצירים ועד ללידה עצמה.
מי נותן לי פתק מחלה ?

שיר ורד

New member
לדעתי לא צריך פתק מחלה

מי נותן לי פתק מחלה ?
לדעתי לא צריך פתק מחלה
אלא אתה מצרף צילום של מכתב השחרור של אשתך מבית החולים ובו מצוין זמן הגעתה לבית החולים (=בערך תחילת הצירים) וזמן הלידה. אם במקום העבודה שלך לא משלמים שכר על יום מחלה הראשון והלידה לא לקחה יותר מיום, חבל להתעסק עם זה, כי לא תקבל כל פיצוי בפועל ורק יתרת ימי המחלה שלך תופחת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה