שאלה קטנה.

yuval244

New member
שאלה קטנה.

שמעתי כמה שירים של הרוקיסטים הבריטיים ודי התאהבתי. אני רוצה לרכוש אלבום שלהם,על איזה אתם ממליצים? כלומר,איזה המוצלח והאהוב ביותר? תודה רבה ואחלה סופשבוע.

sok777

New member
היי יובל,

קודם כל את מוזמנת להצטרף אלינו לפורום.. אני סער
אממ.. כדאי להתחיל עם הראשון, ללא ספק, Definitely Maybe [כתבתי נכון?].. הוא יצא ב94 ונחשב לאחד מהאלבומים הטובים של הלהקה.. כל האלבומים טובים לדעתי כאשר בראשון יש המון שירים מפורסמים ואיכותיים אבל למעשה כל אלבום מעולה (שלא תחשבי שהם ירדו ברמה או משהו..) חוץ מזה אם בא לך עוד קצת מידע אז למעשה הם להקת בריט-פופ, הם במקור ממנצ'סטר ושני הכוכבים הגדולים של הלהקה הם צמד אחים, נואל (גדול יותר, נולד ב67) - מנגן על גיטרה ומלחין וכותב כמעט את כל השירים וליאם (האח הצעיר, נולד ב72) - סולן, כתב כמה שירים לאלבומים האחרונים. חברי הלהקה האחרים הם- גם ארצ'ר- גיטריסט אנדי בל- בסיסט וזאק סטארקי- מתופף (הבן של רינגו סטאר האגדי מהביטלס). אם את צריכה עוד משהו רק תגידי
סער

LetThereBeLove

New member
שלום!

אני כרמל, נעים מאוד. דבר ראשון, אני ממש ממליצה לך להצטרף.! דבר שני, כמו שסער אמר, כדאי להתחיל עם DM, שנבחר לאלבום הכי טוב בכל הזמנים
מממ גם what's the story?) morning glory) זה אחלה אלבום להתחיל איתו. יש שם הרבה שירים מוכרים ויפים. בהצלחה!

yuval244

New member
תודה רבה לשניכם

אני אכן מתלבט בין "תהילת בוקר(מה הסיפור?)" ל "בהחלט אולי"... אני לא מחפש אלבום עם להיטים מוכרים בהכרח,אלא את האלבום המוצלח יותר(גם אם השירים שם לא מפורסמים). בכל אופן,אני אמשיך להתחבט עד מחר ואז אבצע את הקניה. תודה על העזרה ודרך אגב אני זכר
יובל

sok777

New member
חחחח הרגת אותי עם התרגום..

ענק.. "(מה הסיפור?) תהילת בוקר"..חחח... וסליחה שהתייחסתי בגוף נקבה. טעות. אממ. לך על דפ מאייבי.. שניהם מומלצים באותה מידה אבל כבר תתחיל מהראשון. תצטרף כיף כאן
סער

RoySupernova

New member
אז כמו שהם אמרו

מומלץ להתחיל לשמוע את אחד משני האלבומים הראשונים. הראשון דפנטלי מייבי הוא היותר רוקיסטי עם פחות להיטים שכולם מכירים אבל אלבום עצום השני וואטס דה סטורי מורנינג גלורי עם כמה להיטים שכולם מכירים אבל נהיה פחות רוקיסטי.. מבחינת הלהיטים זה האלבום השני. בקשר לאיזה מהם יותר מוצלח תמיד הייתה מחלוקת בזה.. אני אישית מת על שניהם, אוהב קצת יותר לשמוע כנראה את הראשון אבל לא יכול לוותר על אף אחד מהשירים שבשני. מכיוון שאמרת שאתה לא מחפש אלבום עם להיטים בהכרח ושקראת להם בהתחלה הרוקיסטים הבריטים אני מניח ששמעת את השירים היותר רוקיסטים שלהם ואהבת (רוב האנשים שמחפשים עליהם מידע בד"כ שמעו איזה להיט או שניים שלהם שבד"כ הוא לא במיוחד רוק ויש כאלה שמתאכזבים אח"כ מהשירים הפחות פופיים) ובגלל זה אני ממליץ לך להתחיל עם האלבום הראשון, דפנטלי מייבי. מה שכן האלבום השני גם ענק אז כשיהיה לך זמן וכסף קנה פשוט גם אותו ואז יהיה הכי טוב. [=

לנון2

New member
morning glory

אני ממליץ להתחיל עם האלבום השני שלהם morning glory הוא האהוב עלי ביותר.

למעלה