שאלה קטנה

goro11

New member
שאלה קטנה

שלום לכולם אני גרוש בלי ילדים בן 29 מהשיטוטים שלי להכיר בת זוג הבנתי שאצל רווקות הסיכוי שלי לא גבוה (רק אל תתחילו להגיד דוד של סבתא שלי יש לו 7 ילדים והתחתן עם רווקה )האם אתם מכירים אתר מקום כלשהו להכרויות המיועד לגרושים בלבד תודה ויום טוב לכולם

noam weissman

New member
שלום לגורו

לא הבנתי לפי מה הגעת למסקנה הנ"ל. חבר טוב שלי שהתגרש לו מזמן הכיר בחורה חמודה ולאחר כמה מפגשים נחמדים חתכה כי הוא עדיין לא בשל. לולא לא היו רצים בקשר והוא היה גרוש קצת יותר זמן היה להם סיכוי. והחשוב מכל היא לא נבהלה מזה שהוא גרוש !! אם אתה גרוש טרי ועדיין הגיבנת מציקה זה מובן. אף אחת לא רוצה לשמוע את צרות של אחרים. רווקה שבאמת מחפשת קשר ואתה תתאים לה תנסה. מה ההבדל בין גרוש ללא ילדים לבין רווק שהיתה לו זוגיות של כמה שנים ללא נישואין. לדעתי ההבדל קטן אבל הסטיגמה... בהנחה שאתה בחור נחמד המשך לחפש ועל יאוש יש מספיק נחמדות בגילאים שאתה מחפש שישמחו להכירך. בהצלחה.

ערסlight

New member
גורו לכם.

שמע, האבחנה הכללית היא שככל שהגיל עולה... מצבם של הגברים הפנויים [בהכללה כמובן] טוב יותר. אז, אם אתה נתקל בתופעה כזו [ואני די מופתע], זה כלי מעולה לדלג את הבחורה. ותגיד, אתה בטוח שאתה לא משתמש בזה כתירוץ?

NOAMI4U

New member
אתה כנראה במגרש הלא-מתאים

גבר בגילך יכול בקלות להשיג כל בחורה. החל מגיל 17 והלאה...

למעלה