שאלה קטנה

Under the GUN

New member
תשובה קטנה

ליריקס מעולה + ביטים גאוניים (על זה אנחנו בעצם אוהבים בעיקר את דרה) + פלואו שיש רק לאמינם

slim Den

New member
הבעת דעה

על הביטים אני מסכים שהכבוד הולך לדרה אבל הליריקס??? אמ כותב לעצמו את רוחב החומר,לא ככה?

irashady

New member
אממממ

אני מעריצה אותו כבר הרבה זמן... מסוף כיתה ו'... ואני פשוט אוהבת את איך שהוא שם זין על כולם ולא אכפת לו מה יחשבו על כל פיפס שהוא יעשה... אפשר להגיד שגדלתי עליו ולמדתי ממנו המון על החיים איך לשים זין על אנשים בין היתר... אני פשוט מתחברת אליו בהרבה מצבים וזהו... אני פשוט מתחברת למה שהוא כותב ואני אוהבת את מה שהוא כותב

טלינקה5

New member
אני אענה תשובה קצת יותר מורחבת

קודם כל פשוט כי השירים שלו נשמעים לי טוב. יש לו כמה משפטים גאוניים וזה בנוסף ללחן (או הביטים, או לא משנה.) ויש את העניין הזה, שבגללו כשאני עצובה/עצבנית אני הרבה פעמים שומעת את אמינם- הכעס שיש לו. יש בהרבה שירים שלו הרבה כעס על כל מיני דברים, ואני מזדהה עם הכעס הזה. אולי אנחנו לא כועסים מאותן סיבות, אבל לרגע אני רואה את מה שהוא אומר כמה שאני הייתי רוצה להגיד וזה עוזר לי לשחרר את הכעס.

KingpinEX

New member
איך אפשר לא?

המוזיקה שלו גאונית, אין אדם אחר בעולם שמשתווה לרמה שלו. זה כמו לשאול למה אתם אוהבים את מייקל גורדן? כי בן אדם עם כישורים שלו בא פעם ביובל. אמינם פשוט גאון, מדהים אותי איך הוא חושב על מה שהוא כותב, איך כל שורה מתחברת לכל שורה בחרוזים באופן גאוני איך הוא מעביר מסר בצורה כל כך יפה בלי להתפשר על המסר או על החרוזים. ואם אתם שואלים אם צריך לתת קרדיט לדרה? אז ברור שצריך והרבה! תחשבי על הדיסקים של אמינם לפני דרה, הדיסקים האלה לא שווים יריקה ולא מכרו יותר מ30אלף, אחרי דרה כל דיסק הפך לפלטניום והמוזיקה הפכה לגאונית, דרה לימד אותו כל את כל מה שהוא יודע, ומגיע לו קרדיט על זה. וברור שאמ כותב את החומר של עצמו... כל הראפרים כותבים תחומר של עצמם, הרי ראפרים נחתמים בגלל הכתיבה שלהם לא בגלל הקול שלהם.

MnM Girl

New member
אני מתחברת בגלל..

המילים של השירים שלו

למעלה