שאלה קטנה

The Tuna Master

New member
שאלה קטנה

איך מתפקדים למפלגה? ז"א, ראיתי כאן שרשור שבקרוב תצא הודעה לעיתונות וזה, אבל לא יצאה.

אשרת

New member
תשובה קטנה.

ברגע שתצא הודעה, אנחנו מן הסתם גם נפרסם זאת בפורום.

אשרת

New member
למה סליחה? ../images/Emo13.gif

השאלה שלך לגיטמית לחלוטין, ואנחנו בהחלט נמשך לצרף אותך לשורות המפלגה, אדון הטונה : ) (הייתי חייבת...)

The Tuna Master

New member
כנראה התכוונת ל*נשמח

אכן, הכינוי שבחרתי להתהדר בו ברשת האינטרנט, לפני כך וכך שנים, הצליח מעל למשוער. הוא מושך כל כך הרבה תשומת לב שחשבתי כבר להחליף את השם שלי בו. אגב, בלי קשר: אחד הדברים שיותר חורים לי הוא שאחרי הבחירות שינוי ממש נעלמה מהתודעה הציבורית, וזה חבל לדעתי. המעט שהיה אפשר לעשות זה להשאיר את אתר המפלגה פעיל ולפרסם בו כל מיני הודעות. לבוחר הממוצע נוצר הרושם ששינוי קיימת רק לפני הבחירות. בכלל, אחת הבעיות הכי גדולות של המפלגה הייתה שהיא לא פרסמה את פעילותה החשובה בכנסת. אז נכון שלהוציא הודעה שעיקרה הוא פחות או יותר: אמרנו לכם, לא תגרום להוצאת ש"ס מן הממשלה, אבל הד ציבורי זה יכול ליצור. למה לא לארגן איזו הפגנה או משהו? אני חושב שדווקא עכשיו יש לנו הרבה מה להגיד. אפשר גם לנצל את היתרון הכי גדול של המפלגה על חץ - וזה פעילי השטח. צריך לחשוב לא רק על הבחירות הבאות, שיגיעו כנראה די מוקדם הפעם, אלא גם על הבחירות לרשויות, שיהיו בקרוב וכדאי שנתחזק שם. זו דעתי.

אנדרי ז

New member
אני מאמין שדברים כאלה יחזרו

בחודשים הקרובים. ואכן גם יש הצעה של רון לוינטל להקמת ועדת תגובות. אולם בינתיים הפוקוס במפלגה הוא על התארגנות פנימית מחודשת, ואני מניח שזה מה שיעסיק אותנו הקיץ.

tapr

New member
אני חושב ששלחתי לך אימייל פעם...

יש לך כתובת דומה בג'ימייל?...

למעלה