שאלה קטנה

goldsoft

New member
שאלה קטנה

שלום לכולם אני עובד 4 שנים במקום העבודה שלי, אני נחשב ל-תותח בתחום שלי כולם מרוצים ממני. הבוס שלי כל הזמן מבטיח לי הרים וגבעות ותמיד ברגע האחרון צץ משהו שבגללו צריך לבטל. אני אוהב את מקום העבודה כך שלא בא לי לעזוב (גם מקום מסודר וטוב) אבל הבוס שלי עולה לי מאוד על העצבים . מה עושים ?

שלום לך../images/Emo140.gif

במיקרה קרה לי מיקרה דומה בעבר. עבדתי בחברה וביקשתי העלאה. 4 חודשים רדפתי אחרי המנהלים שהבטיחו לי שיטפלו בעיניין. בסופו של דבר לא קיבלתי כלום. חיפשתי עבודה חדשה, בה הציעו לי יותר משביקשתי במקום שעבדתי בו. כשהתפטרתי, הם היו מוכנים לשלם לי כמו במקום החדש. אבל זה היה מאוחר מידי. הצעה שלי. חפש מקום עבודה אחר. תוך כדי כך תגלה מה אתה שווה בשוק. ואז תוכל להחליט אם ללכת או להישאר.

איך לנהל את הבוס

שלום לך. רעיון יצירתי מעט - כדי להבוס שלך יעשה עבורך את מה שאתה רוצה כדאי להראות לו איזו תועלת תצמח לו מכך. כך יהיה גם למנהל מוטיבציה. בהצלחה!

hayapollak

New member
אני לא מאמינה

בבוסים שמבטיחים ולא מקיימים, זה אופי כזה קשה להם, מאד קשה להם לפרגן בעיקר שמדובר בצ'יפור העובד תחתיו בכסף. אתה עובד 4 שנים, מרוצים ממך, אין שום סיבה שלא להעלות לך משכורת - תירוצים לא מענינים משום שאתה מרוצה ממקום עבודתך ואני מניחה שלא מדובר בהעלאה של אלפי שקלים... אז כמה מאות שקלים (מאתיים שלוש מאות) לא יעשו אותך עשיר גדול, לא כדאי לשדר כל הזמן שאתה מצפה להעלאה - שיפתיעו אותך... יחד עם זאת אני מסכימה עם לביאה - לעשות חיפוש שקט במקום אחר ולבדוק כמה מוכנים לשלם לך, היה וישתלם משמעותית מבחינה כספית שווה לעבור למקום חדש.

למעלה