שאלה קטנה...

היינריך

New member
אני זוכר שאת שלי קיבלתי...

בגיל 4 בערך... כמה שאני זוכר את עצמי אני הייתי הולך לישון ולא נרדם בלי יד במכנסיים גם כשהייתי בגיל ממש קטן... יעני 4-5... וגם את הזיקפה הראשונה שלי קילתי עוד לפני שהלכתי לבית הספר, יעני לפני גיל 6... בכיתה ד' התחלתי להביא ביד... ובכיתה י'...

במבוק1

New member
מאיפה הבאת את זה?

מאיפה המידע לקוח , אני זוכר שהיתה לי זיקפה בכיתה ב` ויתכן שהראשונה היתה עוד לפני כן

לנועה

יכול להיות שהתבלבלת וחשבת שהשאלה היא מתי יש שפיכה ראשונה? כי אצלי לפחות הזיקפות התחילו עוד לפני שלמדתי לאכול וללכת

טל205

New member
שטויות

זיקפה יש גם בגיל 8 ימים. כל מוהל לפני שהוא חותך הוא זוקף את האיבר לפני!! בידקי זאת.

טוב...הנה התשובה:

כאן או למטה.(הקישורים לא משהו היום..) וגם תדע שזה התקבל כשקר, פרובקציה ומה לא. לקח את זה קשה , המומחה שם.

טל205

New member
שטויות

זיקפה יש גם בגיל 8 ימים. כל מוהל לפני שהוא חותך הוא זוקף את האיבר לפני!! בידקי זאת.

מגיל 0

אבל אין כל קשר לסקס. גם לתינוקות בני יומם יש זיקפה, והם אפילו נהנים מהמגע בזין. אולי תגלי לנו מה הסיבה לשאלה?

אתה צודק ולא צודק !

אכן מגיל 0 מוחלט ! ולגבי ההנאה ממגע בזין,אין הוכחה לזה,כי אף אחד לא יכול להוכיח את זה לפני גיל ההבנה.

אהההה אם זה ככה...

אז אתה צודק !!! עובר שנוגע בזין שלו בתוך הרחם אפילו מגיע לאורגזמה שהוא לא מודע לה בכלל !!!

נדמה לי שגם לעובר יכולה להיות זיקפה

כלומר, מהרגע שהזין קיים בשטח, הוא עשוי להתנפח

למעלה