שאלה קטנה

SHARON 103

New member
שאלה קטנה

אהלן, שבוע שעבר עשיתי תיאוריה ועברתי. עכשיו המורה שלי ביקש ממני את הטופס הירוק בשביל להעביר אותו למשרד הרישוי ואז לשלם אגרה מסוימת. הוא אמר שזה חשוב לצורך המשך התהליך. השאלה שלי היא מה עכשיו אני אצטרך לשלם? אני בשיעור 24 ולדעתי יש עוד זמן עד לטסט פנימי +חיצוני. אז מה עוד יש לשלם? ומתי אני אראה את הטופס הירוק שלי? תודה

aviGODFATHER

New member
אני יגיד לך איך זה אצלי...

אחרי שעברתי תאוריה הבאתי למורה את הטופס הירוק ומאז לא ראיתי אותו עד הטסט שנכשלתי בו לפני שבוע וחצי... לא שילמתי שום אגרה מלבד זו ששילמתי לפני התאוריה (וגם אתה לא אמור לשלם)

aviGODFATHER

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

בהצלחה גם לך

G e o r g i a

New member
תגידו לי בהצלחה בטסט השלישי../images/Emo7.gif

קיבלתי לפני שעה תשובה רשמית שלילית על השני שהיה בחמישי.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif

אני מעולם לא קיבלתי תשובה רשמית על הטסט שהיה לי (ב30.3) אבל זה ברור לי שנכשלתי
מורה דפוק...

אהלן

תראה, את הטופס הירוק תראה רק בטסט.(ככה לפחות זה היה אצלי). אם נכשלת או אם עברת הטופס הולך למורה להמשך התהליך. (אם עברת הטופס שתראה יהיה הרשיון..) בקשר לתשלומים, אין לך שום תשלומים לשלם חוץ מהשיעורים כמובן והטסטים, טסט פנימי 115 ש"ח, וחיצוני 300 ש"ח.. בהצלחה!!

לולהההה

New member
אף אחד לא קיבל לשלם 150 אגרה?

על ספר תאוריה,רישום וכו'... דאך אגב חדשה בפורום-שלום לכולם

mikeyy

New member
יכול להיות שהאגרה הזאת בצבע אדום?

אם כן תסתכל מאחורה ותראה על מה אתה משלם... וד"א אתה לא חייב לשלם את זה (בתנאי שזאת האגרה שאני חושב- האדומה עם לוח התמרורים ספר תיאוריה וכו)

לולהההה

New member
כן זאת היא ואני גם קיבלתי אותה

הקטע שאם אני לא משלמת אז מה קורה? כי ספרי תאוריה והכל אני לא צריכה כבר עשיתי תאוריה.

mikeyy

New member
כנראה שהמורים שלכם הם

כמו המורה ה-2 שהיה לי, רוצים לסחוט מכם עוד כסף.. מה קורה? פשוט תגידו את האמת, תגידו שאתם לא רוצים את אותם דברים שמאחורה - הספר, וכל הדברים שם, יש גם אני זוכר משהו לאוטו נכון? בכל מקרה תגידו שאתם לא צריכים את זה ולכן אתם לא משלמים על זה סתם... אותו מקרה קרה לי, אבל עברתי ישר למורה אחר.

תגובות להכל...

אממ אני מהשיעור השני שהבאתי למורה שלי ת'טופס הירוק חתום שעברתי תאוריה לא ראיתי מחר אני שיעור 25 ורק בטסט אני יראה אותו שוב המטרה להביא למורה בחזרה את הטפס כדי שלא לאבד אותו וכדי שהתהליך יהיה מהיר יותר חוץ מזה את/ה צריכ/ה להרשם במשרד הרישוי ע"י המורה והוא צריך ת'טופס בנוגע לאגרות יש אגרת חובה שזאת הירוקה ואתם יודעים את הפרוצדורה שלה ואני לא יפרט והאגרה האדומה היא דבר לא חובה אבל רצוי! מאחורה מפורט מה היא כוללת...

mikeyy

New member
זה בכלל לא רצוי ../images/Emo31.gif

לדעתי 150 שקל זה הרבה בשביל אותם דברים.. ובכלל לא צריכים את כל הדברים האלה...אולי רק משהו אחד, שתיים - הכי הרבה. אבל כל הדברים שם ממש ממש מיותרים..אבל ממש..

למעלה