שאלה קטנה..

שאלה קטנה..

נאמר וזאת הפעם הראשונה ביחד במיטה עם המאהב אחרי שחיכיתם כל כך הרבה מתרגשים הכי בעולם נכנסים לחדר ... איזה שיר ברקע ? יש לי כמה בראש אחד מהם הוא WOMEN של ג'ון לנון

גם אני חושב על שיר של לנון

אבל שיר אחר וקצת פחות "קיטשי" (No offense) - השיר הוא "Dream #9" ובעברית "חלום מס' 9"...

פ ר ח בר1

New member
זה מתאים לרוח הסערה?

אין לי שיר ספציפי שיתאים למצב רוח אולי sexy rose של זמר ספרדי אחד.

דג זהב 37

New member
אבניבי אובוהבב אובו תובך, אצלי ,

בפעם ראשונה, לאחר ממתינים, מתרגישים, כל שיר יתאים..

../images/Emo163.gif קח מקל קח תרמיל בוא איתי

גם זה מתאים כמוסיקת רקע לסקס סוער??? אני הייתי משמיעה את ללנייה [סגול כהה] שיר שעושה לי עור ברווז

גלית333

New member
בחירה מעולה../images/Emo127.gif

וכל האווירה במוסיקה של שנות השבעים..

בסבוסה די ../images/Emo68.gif

סוכר יא סוכר בסבוסה הפה שלך מלא עסל אוהב אותך יא בסבוסה אז למה את כל כך קשה?
קלאסה! קאנון ספרותי

smile28

New member
בפעם הראשונה שלי עם האהוב היה

את השיר the nearness of you של nora jones.... אחחח... פשוט מדהים... אני חושבת השיר הכי אהוב עליי לאחרונה... ואני אתרגם: זה לא הירח החיוור שמרגש אותי שמרטיט ומענג אותי זו רק הקרבה שלך זו לא השיחה המתוקה עימך שמעוררת את ההתרגשות הזו זו רק הקרבה שלך כשאתה בין זרועותיי ואני חשה אותך כל כך קורב אליי כל חלומותיי הפרועים מתגשמים אין לי צורך באורות חלשים שיקסימו אותי אם רק תעניק לי את הזכות לחבק אותך לנצח כל כך חזק ולחוש בלילה את הקרבה שלך... נ.ב.- אסקימו אפשר לצרף את זה למועדון האיגלו...

smile28

New member
אמממ...

עד כמה שהיא תשמע שובניסטית (החתימה) ואני מגדירה את עצמי כאנטי שוביניזם ודוגלת בשיוויון אני רואה בה אידאל נשי... יחד עם זאת, אני לא חושבת שאשה צריכה לוותר על החופש שלה ועל ההנאות שלה מהחיים... לא מרגישה שהחתימה סותרת את זה...

smile28

New member
לא אמרתי שאת טענת..

אמרתי שיכול להיות שליחידים היא תראה סותרת... אני לא מזדהה עדיין.. כשאתחתן מקווה להדמות לאידאל...

smile28

New member
אין הנחתום מעיד על עיסתו...

אבל בינתיים ידוע לי שאני לא שפית במטבח.. לעצם העניין אני בכלל לא במטבח... (רק בשביל למלא את הפה...
)

zisha

New member
../images/Emo66.gif מה יש לכם משירים?

כל פעם השאלה הזו חוזרת. לא רוצה מוסיקה. רוצה שקט. רוצה לשמוע אותה. ואם ניהיה ממש בשקט, אוכל לשמוע גם את המחשבות שלה.

למעלה