שאלה קטנה

שאלה קטנה

אולי מישהו יודע אם גלעד שגב היה פעם בלהקה שנקראת "גלעד שגב והעניבות"?

וואי לא יודעת,אבל נשמע מעניין...

וואי לא יודעת,אבל זה יכול להיות מגניב,צריך לברר בטוח גיא\תומר\מורי יודעים...אני יודעת שהוא היה בלהקה עם שי נובלמן משהו כמו "ג'וני הכבאי",בכול אופן,זה מה שהוא אמר בהארכיון במוזיקה 24 וזה מה שרשום במומה, ורק עוד משהו אחד,מאיפה שמעת על "גלעד שגב והעניבות"...?

רגע,מצאתי לך את התשובה לשאלה

מצאתי את זה באיזה שהו ראיון עם גלעד,זה נראה לי יתן לך תשובה מספקת: "אכן כן - לפני מספר שנים ההרכב שלי היה ה"עניבות" - והופענו בכל מיני מקומות. הם היו הרכב נפלא שכלל את עופר ריבלין, רון הולצקנר, איתי וקסלר וערן סנדרי שהוא היחיד ונשאר לנגן איתי עד היום. עכשיו כשהזכרת לי את השם - אני מתגעגע :)",זאת התשובה של גלעד לשאלתך!

ואו איזה קטע היסטרי!!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo59.gif

ואו זה מטורף!!! אתמול אני יושבת ושומעת את גלעד ברדיו ואומרת פתאום (אחרי כל כך הרבה פעמים ששמעתי ולא חשבתי על זה...) ואו איך הוא נשמע לי מוכר... ואז חושבת על הלהקה שהכרתי והייתי בהופעות שלה ויש לי אפילו צילומים איפשהו של הופעה מסוימת(אני בת דודה של עופר ריבלין נגן הגיטרה המובילה בלהקת העניבות - אדם כל כך מוכשר...
)ואומרת אולי זה גלעד שהיה סולן שם בלהקה (מה שהיה נראה לי כל כך מופרך) וזה אכן זה!!
ממש תודה על הבירור! זה ממש נוסטלגיה עבורי (הייתה לי אפילו קסטה קטנה של השירים שלהם עוד מימי הקסטות
)היה לו אז שיער קצר לגלעד והוא היה כזה ילד

שמחתי לעזור!

קודם כל שמחתי לעזור לך,ודבר שני אולי תביאי איזה תמונה מההופעות לפורום,אני מתה לראות את גלעד עם שיער קצר,ודבר שני ספרי עוד קצת על הלהקה,הם היו טובים?

הבזק

New member
אכן.. בתחילת הדרך...

ללהקה קראו גלעד שגב והעניבות, גלעד כמו שאר החבר'ה היה בן 18 בהופעות מי שזכה לראות הרוויח, אגב פירסמתי פעם תמונות מהופעה של ההרכב הזה...

גיא,אתה חייב לפרסם שוב!!!

גיא,בבקשה,בבקשה,בבקשה תביא עוד פעם את התמונות של הלהקה,אני מתה לראות את גלעד כנער בן 18!!!!

הבזק

New member
מצאתי תמונה אחת בינתיים

אם אני זוכר נכון זאת ההופעה האחרונה בתור "גלעד שגב והעניבות" או הראשונה בתור גלעד שגב בתמונה גלעד על הפסנתר...

וואי הוא לא השתנה!

גיא,קודם כל תודה!!ודבר שני גלעד בכלל לא השתנה,איזה חמוווד הוא!!

למעלה