שאלה קטנה

שאלה קטנה

בתכנית רדיו אחת שראיינו את אביתר.. שמו שם גירסא שונה של 'פקק תנועה', שהוא הקליט עוד בתקופה של שיר טיול, גרסה אלקטרונית ממש ממש מיוחדת... הוא אמר שהיא נמצאת בסינגל של 'בראשית' אם אני לא טועה, או אחד הסינגלים האחרים מ'שיר טיול'.. למישהו יש?

כן

לא רק הלחן בגרסה ההיא שונה אלא גם המילים... יש לו שם משהו עם "כשהכל רע" במקום "כשהכל טוב" ועוד כמה שינויים שגורמים לשיר להיות הרבה פחות אופטימי...

Kettercat

New member
יש את זה למישהו?

אני גם חיפשתי את זה לא מזמן. בכל אופן, אם מישהו יוכל לשלוח לי את זה - [email protected] אני אודה לו מאוד...

y e l

New member
כשהכל רע אז הכל רע

הרצון לדייק במילים תכונה מרגיזה מאוד במיוחד כשבסוף אני עומד ושותק כמו פקק תנועה וכשהכל רע...אז הכל רע וכשהכל טוב אני מרגיש שאני בורח מרע פעם היה לי השיר עד שהמחשב התקלקל....וגם אני נורא מנסה להשיג אותו....

זה לא בעיה להשיג

(בצורה חוקית בחנויות) עכשיו כשאתם יודעים מאיפה...

0mroosh

New member
יש גם בפחות.

יש בשקל ומעלה. קנינו אתמול 3 סינגלים ב5 שקל [באוזן], מתי נתנשק לדוגמא, עולה 15 ש"ח. פעם בחיים-אפרת גוש, 12 ש"ח. מתנות-15 ש"ח אלו היו הכי יקרים שראיתי, אבל צריך להתחשב בעובדה שחלקם משומשים וכד'.

MikeY fReAk

New member
יש לי את תחרות כלבים והוא עלה 3../images/Emo79.gif

(ותודה לאלון האיש הנהדר שקנה לי)

MikeY fReAk

New member
יש בת"א המון:|../images/Emo79.gif

ובירושלים יש ליד הסינדרום חנות דיסקים ויש שם גם סינגלים.. ועוד חנות בירושלים שהיא כולה לסינגלים ותקליטים..אממ..היא בקינג ג'ורג'>< לכו מהמשביר ויש שם עכשיו איזור כזה שבונים..אחרי שאתם עוברים את המעבר חציה שאחרי הכיכר הזאת עם הפסל של הסוס תלכו ישר ותפנו ימינה בפניה הראשונה, תעלו למעלה ואתם כבר תראו תחנות..

למעלה