שאלה קטנה ....

skslr

New member
שאלה קטנה ....

אני משתמשת בגלולות מינס כבר שמונה חודשים . לפני שבוע וחצי סיימתי חפיסה ובמהלך השימוש "בגלולות הלא פעילות" הופיע אצלי דימום חלש מאוד (כמו ביום האחרון של מחזור רגיל) יש לציין שהדימום החל כבר בגלולה הצהובה האחרונה. ועוד פרט לא פיספסתי אף גלולה! מה זה אומר? בקושי ירד משהו? אני בהריון? פליז עזרו לי....

ToryMaster

New member
מכמה בחינות

א. מוזר לי שהמחזור שלך פתאום מזייף אחרי שמונה חודשים, יכוליות שאת תחת איזה לחץ מיוחד? ב. נשמעת לי תמוהה מאוד האפשרות שאת בהריון, אבל אני גם מאוד תמימה
אני אטעה הרבה אם אנחש שאת בקופח כללית?

skslr

New member
אז ככה...

ראשית כל תודה על ההתייחסות.... כן אני בכללית,למה? וכן מוזר שהוא פתאום חלש.... אני באמת הייתי בלחץ כי חבר שלי בדיוק היה בחו"ל והייתי לחוצה כי אני גם בתקופת מבחנים במכללה.

skslr

New member
ו...

גם אין לי מושג מה התסמינים של הריון????? ואם אפשר להכנס ככה להריון כשמשתמשים בגלולות מסודר ,גם שבוע לפני קבלת המחזור עשיתי בדיקה ואגינאלית אאצל הרופאת נשים והכל היה תקין אצלי...

ToryMaster

New member
אמ

אם זה היה קורה לי אישית הייתי מהמרת על זה שזה פשוט מלחץ, זו תופעה מאוד מוכרת. תסמינים של הריון זו לא המחלקה שלי, אבל תיכף תבוא האימאימאימא של הפורום (בילבולונט) ואולי תוכל לעזור לך. אמ למיטב ידיעתי מינס זו גלולה שמקבלים אליה מרשם רק בכללית, גם אני לוקחת אותה. אולי תתקשרי לכלליתקול ותתייעצי טלפונית עם גניקולוג?

skslr

New member
אממממ...

אני דיי חוששת מלהתקשר.. ואני מנחמת את עצמי בעובדה שהיה דימום מועט..

ToryMaster

New member
ובכן

את חוששת ספציפית משיחה זו, או מהתקשרות טלפונית בכלליות?

ToryMaster

New member
אוקי

אז למה באת לשאול אותנו אם את חוששת מתשובה? מה מפחיד אותך בהתקשרות? זה לא מישהו שתפגשי או תיאלצי לדבר איתו אי פעם, ואני יכולה להבטיח לך שדקותיים אחרי שתנתקו, הוא לא יזכור אותך.

סיון 1 23

New member
תופעת לוואי, בד"כ בקופסות הראשונות.

כנראה מקרה יוצא דופן. כדאי שתלכי לבדוק את זה.

למעלה