שאלה קטנה..

• פותח הנושא loyo
  • פורסם בתאריך

loyo

New member
שאלה קטנה..

אני נשואה כ- 5 שנים לבעל מקסים, אוהב, מפנק וכל הדברים הטובים. באמת. ברור שפה ושם יש את חילוקי הדעות ולעיתים גם כאסחים. אבל בסה"כ בסדר. הבעיה היא שכבר כמה חודשים טובים אין סקס, בגלל כל מיני סיבות (בעיקר רפואיות). זה חסר לי בטירוף, ואני כמובן משתפת אותו בכך, אבל יש לי תחושה שהוא לא מבין עד כמה זה חסר לי. לא בגדתי בו וגם לא אבגוד. המוטו שלי הוא שאם יקרה (דבר שאני מקוה שלא) שארצה מישהו אחר, פשוט אעזוב את בעלי ואף פעם לא אעשה זאת מאחורי גבו. מה אני יכולה לעשות (חוץ מלבד..) ??? יש לציין שאני כבר די מתחרפנתתתתתת תודה מראש LOYO

לויו?

היי!! טוב את אומרת שיש לך איש מקסים אוהב מפנק אז תלכי איתו לסקסולוגית או ליעוץ זוגי כי חבל להרוס קשר כזה טוב. נכון שזו בעיה אבל ניתן בזכות האהבה לשפר את המצב. בהצלחה חמודה. תעדכני.

לא אמרת אצל מי הבעיה הרפואית../images/Emo184.gif

אבל בואי נצא מתוך נקודת הנחה שאצלו הבעיה...וגם אם קשה לו לתפקד.. אין זאת אומרת שאינך יכולה לחוות אינטימיות משובחת עימו ... למשל מקלחת משותפת, חיבוקים ליטופים, ויש עוד נושא של צעצועים.. באם קשה לו לתפקד עדיף שיענג אותך עם צעצועים כאלו ואחרים ..ולא חסר.. את יכולה להכנס לאתרי מכירת אבזרי סקס ולבחור לך דברים שמתאימים לך ושתוכלי להשתעשע ביחד עם בן זוגך..וחוץ מזה שילמד להפעיל כמו בדפי זהב..(רמז - תן לאצבעות ללכת במקומך)..ועוד משהו ..שאומר כמו מוות וחיים ביד הלשון..אז שייתן לך חיים בלשון..תרתי משמע... תראי לו את תגובתי ושיזיז עצמו מהאדישות..שלך..כי לא היית מגיעה למצב כזה שאת מטפסת על הקירות מרוב שזקוקה את יודעת למה..אם היה מתחשב בך מחזיר .. קצת סקס לנשים במצוקה....

loyo

New member
אוקיי (יצא לי אפילו שיר מרוב יאוש:)

בחנות סקס כבר הייתי אביזרים אפילו קניתי נראה אולי שלמישהו פה אין מוטיבציה להכנס איתי אפילו לאמבטיה מתוך דבריך הבנתי פתאום שקיימת כנראה בעיה יותר גדולה משחשבתי . . . למרות שהבעיה הזו גם את החשק מוציאה לו אני מצפה שיתעלה על עצמו ויעשה זאת גם אם לא ממש בא לו.... האינטימיות בהחלט נפגעה וכנראה שזו הבעיה - וזה הדבר שבאמת חסר לי . . . LOYO

למעלה