שאלה קטנה ...
זה קיים רק בבית הורי או ש... כידוע רבתי עם אימי לפני כמה זמן וזכיתי לניתוק טלפון מצידה שבועיים אח"כ הוזמנתי (עם איום נסתר) מצד אבי לארוחת ערב (הזמנה יחידה שוב
למרות שאני גרה כבר חודש וחצי עם הבן זוג) הגעתי לבדי (לא ידעתי למה לצפות כ"כ) והאמת התנהגותם היתה ממש ממש צפויה כמו בכל פעם התנהגו כאילו כלום לא קרה כאילו מעולם לא כינו אותי בשמות, כאילו מעולם לא היה ויכוח שגרר ניתוק טלפון, ההפתעה היתה בשאלה .. למה את לבד
(
) ככה היה תמיד אצלנו, רבים אני משמיעה את הצד שלי שמעצבן את אימי לא מדברים שבועיים עד כמה חודשים טובים, טלפון מאבי ש"מבקש" שאגיע לרוב בכדי לא לעורר עוד ריבים אני הולכת מוכנה לכל תגובה והם מטאטאים הכל מתחת לשטיח ומתנהגים כאילו כלום לא קרה ... הפעם החלטתי לקבל הכל בסלחנות לשנות אותם אני לא יכולה ולא מתכוונת אני אשנה גישה ... לא אתייחס לכל דבר (אשמע את דבריה ואעשה כמו תמיד את החלטותי בהבדל אחד.. אני אפסיק להתרגש ממנה ובעיקר אפסיק לחשבן לה )
לכם על הפורום המקום היחיד שאפשר לפרוק הכל ולהבין שהורי הם לא היחידים
זה קיים רק בבית הורי או ש... כידוע רבתי עם אימי לפני כמה זמן וזכיתי לניתוק טלפון מצידה שבועיים אח"כ הוזמנתי (עם איום נסתר) מצד אבי לארוחת ערב (הזמנה יחידה שוב