שאלה קטנה

שירים:

if i was the one the way you mack me feel just dance higher gound get lost in the crowd candy sweet kisses we'er dancing a girl can dream cosmic girl first kiss friends forever something more beatiful cyren יש עוד אחד שאני לא יודעת איך קוראים לו.. שזה במועדון.. מקווה שעזרתי..

אני מתקנת אותך-

we are dancing לא מה שכתבת.... וזה הריקוד שעליו הופענו
משהו משגע

Black Star

New member
תיקונים

קודם כל - The way you make me feel (ולא mack) לשיר סיום בריקוד הסיום (כשג'ודי מבצעת את העשרים אלף פירואט פואיטה שלה בשמלה האדומה) קוראים Canned heat ולא Just dance... ולשיר הסיום של הסרט (כתוביות) קוראים don't get lost in the crowd, לא get lost... (ויחי ההבדל הקטן). מקווה שזה יעזור קצת יותר לאתר את השירים..

אממ..

א. הראשון.. סורי.. טעות של העתקה =/ ב. נחמד לדעת.. ג. לא היה מקום בעטיפה לכתוב את הכל.. גם את המילה האחרונה לא היה כתוב פשוט זכרתי..=)

sparkiss

New member
למישהו יש את השירים

למישהו יש את השירים או שהוא יכול להעלות אותם או לשלוח לי?

נ"ש דחוףףף ../images/Emo122.gif../images/Emo7.gifשכחתי את חלק מה

מהתרגילים שהיא לימדה לבחינה כאילו החדשים שהיא לימדה והבחינה עוד חודששששששששששש
אני בשוק מעצמי. פשוט בשוק מעצמי. אוחחח
בא לי למות
מישו פה ברמה 5 ויכול לעזור לי? *הולכת לצלצל לחברה שתחרוש איתי*

ליזיגי

New member
יהיה בסדר מותק ../images/Emo9.gif

אני בטוחה שתהיי מדהימה.. יש לך עוד חודש!! יהיה טוב

amitush26

New member
../images/Emo187.gifישו שיו שיו שיו!!!

ואי תודה לכל מי שעזר ובמיוחד למי שנתן את השם של השיר עם השמלה אדומה והפירואטים! יאיי!!!
יש לי פרוייקט לעשות כיאורוגרפיה לריקוד לסוף שנה {בצפר דמוקרטי, בחרתי ללמוד שעתיים בשבוע מחול}, אז בהתחלה רציתי לעשות את "לטס גט רטארטד"... של בלאק אייד פיס... ואז החלטתי שהוא איטי מדי לריקוד, אז החלפתי ל "Move your body" של נינה סקאי, אבל כל הזמן לא הרגשתי נח עם זה... ורציתי למצוא את השיר עם השמלה האדומה כדי להוכיח לאומה שיש שם קטע מהשיר של הדורבנים (
)(יצאנו לרקוד), ובדיו לפני כששאלתי שאל\ה מי שאני מגיבה לו\לה, והורדתי את השיר לפי מה שנתתם, וזה שיר מושלם לריקוד!!! אני אתן עוד פרטים בהמשך אבל באמת תודה על הכל!!! והתנועות מתאימות לו בול!!! {יש לי רק את ההתחלה של התנועות
} תודה לכולם על הכל

למעלה