שאלה קטנה

katya2

New member
שאלה קטנה

אני עומדת בפני גיוס (עתודאית) ולפני כמה ימים נהלתי עם חברות שלי שיחה לגבי סיווג בטחוני וגיליתי שהעובדה שאני מאוקראינה יכולה "לדפוק" אותי עם הסיווג. מישהו עשה פעם סיווג בטחוני? עצם היותכם מאוקראינה/רוסיה הפריע לכם?? תודה על היחס..

wildgirl1

New member
אמממ יש היגיון בזה

אני גם שמעתי על העובדה שזה שאת מרוסיה או אוקריאנה יכול לפגוע בך, אבל זה מאוד תלוי, אם עדיין נישארו לך קרובי משפחה שם שאת יכולה להעביר להם מידה מודיעיני חשוב או משהו כזה, וזה גם תלוי כמה זמן את בארץ... זה לפחות מה שאני יודעת , מקווה שעזרתי לך!

wisly

New member
בולשיט...

כמובן לא ישימו אותך בתפקיד מאוד מאוד מסווג איפושהו בחיל המודיעין אבל מבחינת רב התפקידים, את כשירה.. אני כרגע בחיל האוויר בקורס עם סיווג די גבוהה ובתקופת המיונים היו איתי כמה חבר'ה רוסים שהתקבלו לקורס שדרש שו"ס (שותף סוד) שזה גבוהה מאוד, וכפי שהבנתי העובדה שהם רוסים לא הפריעה להם. עצה אחת: אל תשקרי. החוקרים האלה נכנסים לנשמה ועוברים על כל העבר שלך. אם את משקרת ולא במקצועיות רבה הם יעלו על זה..מה עוד?...אל תלחצי, זה גם מעיד על זה שבן אדם חא דובר אמת.BE NATURAL s novim 2005 godom golubovo (ili zelyonovo) petuha

wildgirl1

New member
זה לא בולשיט!!!

אני מכירה מישהי שעלתה מרוסיה ורצתה להתקבל למשהו אם סיווג בטחוני גבוה ולא קיבלו אותה כי היא מרוסיה... וניראה לי גם כי הייתה לה שם משפחה...

wildgirl1

New member
תישמעי זה לא שהמשפחה שלה

כזאת קרובה מדור ראשון או שני... אבל אני יודעת שבכול זאת לא אישרו לה...!

ksen

New member
את

צודקת זה באמת לא לא בולשיט יש בעיה עם עולים בסיווג הבטחוני.

ממש ממש לא..

את יכולה להגיע גם למודיעין וגם לכל מקום שאת רוצה בתנאי שאין לך שם קרובי משפחה מדרגה ראשונה או שניה (נראה לי) שאת בקשר איתם.. אני לדוגמא מאוזבקיסטן ואבא שלי גר שם אז לא נתנו לי סיווג...

wisly

New member
salam aleikum! ../images/Emo98.gif

כן..פספסתי את הנקודה הזאת
. אבל תדעי לך שאם את עולה חדשה (וישנה, כלומר מי שלא נולד פה) לא ישימו אותך בתפקיד מאוד מסווג במודיעין איפושהו בקומה -7 בקריה. זה מבוסס על שמועות כמובן אבל בכל שמועה יש טיפת אמת.

אני לא יודעת שום דבר על בטוח

כי אני לא מכירה רוסים שמשרתים שם, מצד שני יכול להיות שהם לא אומרים שהם משרתים שם כי זה מאוד מסווג.. הקיצר, אי אפשר לדעת..

זה נכון..

מורידים סיווג בטחוני, וקבא למי שעלה מארצות שעלולות להוות סיכון לישראל.. אוקראינה היא אחת מהן... גמני מאוקראינה והורידו לי קבא בגלל זה..

Drunk Bullet

New member
חרטא

על סיווג בטחוני אני לא אדבר כי אני לא יודע, אבל בקשר לקב"א- חברה שלי אוקראינית למהדרין וגם לא יהודיה (לפי היהדות), קיבלה קב"א 56. קב"א קובעים לפי המבחנים והראיון האישי, לא לפי המוצא או דברים לא קשורים אחרים.

Angel lips

New member
גם אני שמעתי על זה לא יודעת כמה שזה

נכון... אפשר לבדוק בוודעות בצהל...

beatman

Member
לא נראה לי.

יכול להיות אם יש לך מקורבים בחו"ל. בכל מקרה ז*ן על הצבא,בסך הכל 3 שנה.

beatman

Member
זה מאוד קשה להפיק ממנו את המירב

עזבי,3 שנים שלא קובעות כלום...

M a r U s k A

New member
תראה ...

אם אני אתקבל לעתודה... ואעבור את המיונים לאחר השרות חובה זה יהפוך ל8 שנים שבהן באמת אפשר להפיק הרבה אולי לא את המירב אבל מספיק... בעיקרון תמיד צריך לשאוף לכמה שיותר

למעלה